zondag 3 oktober 2010

“4 october 2010”, World Animal Day…”


Wereld Dieren Dag, een belangrijke dag om even stil te staan bij alle dieren van de wereld.
Als de dag van gister herinner ik me hoe onze twee poezen in ons gezin kwamen, allebei gevonden…
En ooohhh wat ontvangen wij als gezin toch een intense en grote liefde van deze lieve dieren, steeds voelen we hun dankbaarheid!
Ook ik ben ontzettend dankbaar dat wij zo van ze mogen genieten, af en toe spelen ze de “hoofdrol” op m’n blog maar ook bij ons.

World Animal Day, an important day just to think about of all the animals of the world.
As the day of yesterday I remember how our two cats came in our family, both were found...
Ooohhh, we as family received a very deep love of these sweet animals, we still feel their gratitude!
Also I am very grateful that we enjoyed them so much, sometimes they play the “leading role” on my blog but also in our family.


Vorig jaar had ik over Siepie geschreven, als je dit verhaal nog wilt lezen klik hier…
Last year I wrote about Siepie, if you want to read this story, click here ...
 

Ze hebben elkaar gevonden, een oude dame Donna van 18 jaar en Siepie van 1,5 jaar oud.
Altijd even de neuzen tegen elkaar om elkaar zo lief te begroeten…
Donna wordt al echt oud, wondjes die bijna niet meer willen helen (kijk maar naar haar neus en oren) en heel langzaam sjokt ze voort en daarachter komt Siepie die ontzettend graag met haar wil spelen.
Ben zo blij in mijn hart dat ik voor ze mag zorgen en als ik het even moeilijk hebt zijn ook zij er altijd voor mij!

They have found each other, Donna is an old lady of 18 years and Siepie she is 1,5 years old.
They greet each other always so lovely with the noses together...
Donna is really old, little wounds she have that are almost impossible to heal (look at her nose and ears) and she slowly trudges on
and behind her there comes Siepie who would love to play with her.
I am so happy in my heart that we can care for them and when I am feeling sad they are always there for me!
 

Wederom schrijf ik dit weer dat er helaas nog zoveel dierenleed is, kan en wil het niet begrijpen waarom mensen deze hulpeloze dieren dat aandoen. Zo vreselijk, onrespectvol en het doet me zo verdriet en steeds vraag ik WAAROM?
Ik ben blij dat er een organisatie bestaat zoals de dierenbescherming en de dierenambulance, allemaal vrijwilligers die dit werk doen met een prachtig mooi hart voor de dieren!
Laten we even stil staan bij al die dieren die zoveel leed hebben en laten we blijven hopen dat zij door lieve mensen gevonden worden om liefdevol te worden opgevangen!

I write this again, unfortunately there is so much animal suffering, can not and will not understand why people do something like that to this helpless animals.
So horrible, disrespectful and it makes me so sad and I always ask WHY?
I am pleased that there is an organization who helps the suffering animals, all volunteers who work with a beautiful heart for the animals!
Let’s stand still by all those animals who are suffering so much and let’s keep hoping that they are found by loving people to take care and bring them in a loving home!
 

Please have LOVE and RESPECT for all the animals, Cindy
♥♥♥

17 opmerkingen:

THE BLACK BARN zei

Wat een lief stel poezen heb jij.
Ik heb er ook twee.
Groetjes,

MIRANDA

Yvonne zei

Wat een liefjes !!
Hier zijn ook altijd "aanlopers"
het lijkt hier soms net het huishouden van Jan Steen qua beestenspul, maar als je dan hoort dat het baasje is overleden, en poes al een jaar op straat zwerft, ach dan neem ik toch maar de zorg voor zo'n beestje (ik had hem natuurlijk ook naar het asiel kunnen brengen, maar dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen)
dus hij mag lekker z'n oude dag hier slijten :-)
Onze zwart/witte "je weet wel kater" is inmiddels 16 jaar, en daar geniet ik ook elke dag van, hij is nog heel speels, loopt heerlijk zijn rondje om het huis en kan super genieten van zijn tafeltje als hij van de zon zit te genieten hihi
heerlijk, ik kan me een leven zonder dieren niet voorstellen !
Ik wens je een fijne dag toe !
Groetjes Yvonne

Een sneller kloppend hart zei

Het 'nieuwe kabinet' wil animalcops gaan inzetten he...dat vind ik dan wel weer wat ;)
Wat een schattige poezen heb je zeg...ook een oudje en een jong beestje, hier precies 't zelfde, 19 en 2.
Vandaag even wat extra vertroetelen al moet ik zeggen dat ze hier niets tekort komen haha, ze worden alle kanten mee opgesleepd door de kinderen (en mij;) en overladen met aandacht..
Hee, maar dankjewel nog voor je lieve berichtje op mijn blog...ik kom zeker een keer bij je buurten als ik in 't Veen ben...we'll keep in touch!

Veel groetjes, Veronique

liesje zei

Hallo Cindy
Mooi en ontroerend jou verhaal en er bestaat nog zoveel dierenleed. Zelf heb ik ook drie poezen geadopteerd en een liefdevolle thuis gegeven.
Lieve groetjes Carine

Erna zei

Lieve post Cin, precies zoals je bent....
Knuffel
Er

GRANNY'S HOUSE zei

Wat heb je dit weer lief verwoord, ik zou het niet beter kunnen doen, wij hebben ook altijd dieren gehad en Saar is onze laatste, ze is 14 en kan nog wel een poosje mee, haar 2 broers zijn bij onze oudste dochter terecht gekomen en die hebben er jammer genoeg afgelopen week 1 in moeten laten slapen, het ging echt niet meer en het verdriet van allemaal was groot, ze hebben hem een plekje in de voortuin gegeven.

Groetjes
Ines

Susan zei

Hoi Cindy,

Ik hoop dat iedereen over de hele wereld jou berichtje leest zodat al het dierenleed voorbij is... Op dit moment hebben wij 1 konijn (Flap) en we zorgen er natuurlijk altijd goed voor maar vandaag krijgt ze extra veel aandacht! Vorig jaar onze hond (Briard) in moeten laten slapen, hij was bijna 11 jaar, en daar hebben we het nog steeds moeilijk mee. We kunnen dus niet begrijpen dat er mensen op de wereld rond lopen die beesten zoveel ellende kunnen bezorgen:))

Gr. Susan.

It's me zei

Wat een leuke post.nou onze hondje worden iedere dag verwend....maar krijgen wel iets extra's hoor............fijne dag ook liefs Ria.....

Bij Guusje Thuis zei

Wat een lieve blog zo op dierendag en wat een heerlijk stel poezebeesten heb je!

Groetjes en fijne week,
Colinda (en vandaag speciaal een poot van Guusje)

paula zei

het is inderdaad ongelooflijk wat sommige mensen de dieren aan kunnen doen .
Wil je ook nog zeggen dat ik je quilt van een paar berichten geleden ontzettend mooi vind
fijne week groetjes Paula

jolanda zei

lieve Cindy, je hebt helemaal gelijk... wat vreselijk al dat dierenleed! Ook ik kan er met m'n verstand niet bij dat mensen het over hun hart kunnen verkrijgen om dieren moedwillig pijn te doen of te doden. Soms wanneer zo'n stukje hierover op tv is, rollen de tranen over m'n wangen.
Gelukkig bestaan er nog mensen met hart voor dieren die zich ervoor inzetten hé? En wij doen op onze beurt ons best om daaraan mee te helpen al is het maar in het klein.
Ooit hebben we een poes met haar kleintje bij ons in huisgenomen. We hadden haar bij de dierenbescherming opgehaald. Ze was mishandeld en vreselijk schuw dus ik heb haar lekker vertroeteld hoor. En toen ze dan na wéken eindelijk héél voorzichtig op m'n schoot kroop, durfde ik me niet te bewegen uit angst dat ik haar aan het schrikken zou maken. Inmiddels leeft ze niet meer en nu hebben we onze labrador Sarah... een heerlijke hond!
veel plezier vandaag, liefs jolanda

Blue Cottage zei

Wat een lieve post !!!
Geef ze een poot met felicitaties van mijn kleine Zoë.
Groetjes Cobi

PS ik heb je getikt op mijn blog.
....dus je moet met je billetjes bloot ;)

Jotilie zei

Heerlijk dat je een post aan Dierendag besteedt. Ga ik ook nog doen en.... lopen met de collectebus van de Dierenbescherming straks.

Bonjade zei

Wat een lief gebaar van je dit eerbetoon aan de dieren.
Waren er maar meer zoals jou dan was de wereld nog een stukje beter.
De twee lieve poezen hadden zich geen beter thuis kunnen wensen.
Ik hoop dat de oude dame nog bij jullie mag leven.
Liefs

Petra zei

Wat heb ik weer genoten van je blog. Zo`n heerlijk sfeertje hangt er hier. Zalig! Hier ook natuurlijk de dieren wat extra gegeven (dat krijgen ze eigenlijk elke dag wel :-)) Maar even er aan denken kan geen kwaad, niet dan?
Prachtige foto`s!

Groetjes van Petra

Muggensteekjes zei

Hoi hoi liefie,
aaaah, wat zijn ze lief en wat heb je ze een mooi ereplekje gegeven hier. De diertjes hier hebben ook wat extra aandacht gekregen maar gelukkig komen ze aan aandacht eigenlijk nooit tekort. Vind de foto van Jodie ook een plaatje hoor, wat heb je toch een prachtige dochter.
Dikke knuffel,liefs Ingridxxx.

Rita M zei

Twee heel mooie poezen heb je daar, en 18 jaar dat is al wel heeeel oud hoor voor deze dame. Hier ook twee poezen en ook allebei vondelingetjes.
Hier in huis ook lekker gezellig een hele bende - 4 hondjes lopen er hier rond waarvan er ook nog eentje een verstoteling is en ons oudste is er niet meer zij was ook een adoptiehondje - uitgefokt en gedumpt.
Ik kan me ook geen leven zonder beestjes in huis voorstellen.
Lieve groetjes - Rita

Related Posts with Thumbnails