woensdag 18 november 2009

Made for my daughter in style of Pip Studio…

Onze dochter is helemaal gek van PIP studio, onlangs hebben we haar kamer eindelijk in deze stijl veranderd.
Maar we (eigenlijk ik dan) hebben samen nog een creatief lijstje af te werken want ze wil graag nog kussens in de vorm van een hart en gordijntjes moeten ook nog aangepast worden en natuurlijk wil ze een leuke handgemaakte quilt gemaakt door mij in de stijl van PIP studio… Ja, heb nog wel wat te doen.
Ben eerst maar gestart met kleine creaties, zoals haar saaie brillenhoesje en een tasje voor haar PSP.

Voor het brillenhoesje heb ik een op een lichtblauw gebreid lapje op rood vilt een stitcherie gemaakt van het meisje van PIP studio en op de achterkant een klein zakje gemaakt voor de brillendoekjes.

Voor haar PSP een verzameling aan lapjes van Tilda, geruite stof en hier komt de stitcherie ook weer in terug vastgezet met pins van Tilda, versierd met een gehaakt bloemetje en leuke sierbandjes.

In deze kleurtjes is haar kamer inmiddels aangepast en tijdens het maken van deze creaties werd ik er ook helemaal vrolijk van!
Zo leuk dat je dan zo’n kamer kan binnenstappen…

Nog leuker is dat ik van de week een heel mooi postpakje hebt ontvangen en een bericht over een Award maar… dat wordt m’n volgende post!

Op naar een mooi (creatief) weekend, hartengroet van Cindy

Our daughter is totally crazy of the style from PIP studio, recently we have changed her room in this style.But we (actually I am) made a creative list of wishes to do because she want to have pillows in the shape of a heart and curtains should also be changed and of course she wants a nice handmade quilt made by me in the style of PIP studio ... Yes, I have something to do. First I started with some little creations, like her dull spectacle case and a bag for her PSP
I used for the eyeglass case a piece of light blue knitted cloth and made on a piece of red felt a stitcherie from the girl of PIP studio and on the back of this case a small bag where she can put her glasses wipes.For her PSP an collection of patches from Tilda and checkered fabrics and again the stitcherie put down by pins of Tilda, decorated with a crocheted flower and nice decorative straps.

With those colors we adjusted her room now and during the making of these creations, I become so cheerful!How nice that I can step inside a room in these cheerful colors...Even more cheerful is that I received by mail a very nice package and also received a message for an award ... but that is my next post!Up for a nice (creative) weekend, heartgreetings from Cindy

25 opmerkingen:

Ingrid. zei

Ziet er prachtig uit ! Wat een gepriegel lijkt mij...
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

Susanne zei

Cindy wat ontzettend leuk!! Ik vind Pip studio ook erg leuke dingen maken.. vooral sinds er in de stad een winkeltje is dat bomvol staat met schappen van Pip en Blond.

Knap dat je zo handig bent!!! Heel mooi en zo in de stijl van!

lieve groetjes, Susanne 'snoepig'

t brocante sfeertje zei

Wauw,wat heb je dat mooi gemaakt dat is n talent dat er bij mij Hélemáál niet inzit en als ik dit zo zie zou ik zo graag....Pip is leuk ben ook dol op t behang en er zijn ook panelen van zo mooi.
Groetjes,Ingrid

Splashes of Pink and Mint zei

Cindy, het ziet er allemaal weer helemaal fantastisch uit! Het kamertje van m'n dochtertje krijgt ook PIP behang (rose met polka dotjes en roosjes), dus alle inspiratie is welkom! Ben dan ook héél benieuwd hoe de kamer van jouw dochter er uitziet! Jammergenoeg ben ik niet zo handig als jou, maar vind het wel erg leuk om er dingetjes voor te maken. Het zal een beetje een mengelmoesje van PIP en Tilda worden denk ik zo. Veel plezier met het afwerken van het lijstje!

Unknown zei

Wat ontzettend leuk!!
Wat zal je dochter blij zijn met deze prachtige en handige accessoires :)

Mayflower zei

Hoi Cindy, wat boft je dochter met zo'n creatieve moeder. Ik heb met bewondering naar al dat moois gekeken, mijn complimenten hoor.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

theeleuten zei

Zo leuk zeg....mijn dochter houdt absoluut niet van tierelatijnen helaas....
Erg leik gedaan, ik vind het zelf ook geweldig die piplijn...

Groetjes Evelien

Marianne zei

Pip is zo leuk. Ik zou zo zelf mijn slaapkamer nog helemaal in Pip stijl willen doen. En ik heb geen idee wat een PSP is maar het hoesje ervoor is erg leuk.

Anoniem zei

Cindy, voor mijn zwangere dochter heb ik al diverse dekbedovertrekken gemaakt van pip. Gewoon lapjes van 10x10 en dan de lockmachine. Wel secuur snijden. De achterkant heb ik gemaakt van rood met witte stippen en wit met rode stippen en dit met kantjes ertussen, bolletjes, lintjes enz. De beestjes van Tilda (jouw slakken o.a.) ook van deze stofjes. Voor ideeen: www.pipstudio.hyves.nl en dan de foto's aanklikken. Meer dan 1000.
Pip look alike stoffen: op de markt in Purmerend en in Amsterdam: Kantjeboord op de Van Leeuwenlaan (vrij parkeren) en ook véél kant. Vermaak je....... Rita

Miranda zei

Nou, hier in Virginia is geen Pip te bekennen, ga toch maar eens neuzen op die hyves tip van hierboven. Want zeg nou eerlijk, wie wordt hier nu niet vrolijk van en wat heb je weer geweldig leuke creaties gemaakt. Word ik zo creatief door geprikkelt om alles wat ik nog aan het maken ben snel af te moeten maken.....maar dan mogen er ook weer niet te veel verleidingen onderweg in Blogland staan!Dikke knuffels van mij

Simone zei

Jouw dochter boft maar met zo'n moeder! Wat leuk zeg! Ik krijg ineens inspiratie voor een brillenhoesje voor m'n nieuwe bril ;)

Quiltpassion.blogspot.com zei

Wat ziet dat er allemaal weer leuk uit!
Groetjes, Cisca

Irma zei

WAUW!!!!!! wat een geluksvogel jouw dochter dat jij dat allemaal kan, het zijn echt hele mooie werkjes geworden, ik ben dol op die kleuren.
Wat zal je meis er blij mee zijn, knap gedaan.

groetjes irma

Muggensteekjes zei

Hoi lieve Cindy,
wat een leuke pip spulletjes heb je gemaakt voor je dochter,ik word nu ook wel heeeeel nieuwsgierig naar haar kamertje.Maar mag die wel op je blog?? Afgelopen dinsdag was ik in de stad en heb er een heuse PIP winkel ontdekt,ik moest natuurlijk meteen aan jullie denken. Echt daar moeten we een keer gaan kijken als je hier bent, het boek wat ik voor je aan het zoeken ben nog niet gevonden helaas. Nou ik ga weer wat doen want mijn mannetje ligt met de griep(en koorts) in bed,ga even thee zetten.Mail je binnenkort wel.
Lieve groetjes, Ingrid.

Bonjade zei

Wat prachtig zeg......
Kon ik dat maar, zo creatief ben je.
Je dochter boft.
Fijne avond

chiara zei

dear Cindy, thank you so much for your comment and visit. I found your blog by chance and I really love it! I scrolled it down a lot and saw so many wonderful, warm things. Coziness is in every pic, in everything, many many congratulations! And I read about your trips to Italy :-) dutch people are increasingly coming to my region (Marche), they really love it and I'm glad about that.
many hugs, glad I found you :-)
chiara

Twyla and Lindsey zei

Cindy, it is so exciting to find your beautiful blog! I feel like I have found myself in heaven! Your creations are so heartwarming and charming. It is wonderful to meet you. Have a very nice day! Twyla

Giusy Jdeebella zei

Cindy you know what I think, You are soooooo talented!!! This is lovely!!
**Big Huges** to you and family!

Unknown zei

Grazie Cindy ,
la tua visita al mio blog mi ha fatto tanto piacere!!
Ti faccio tanti complimenti per i tuoi lavori ....SONO BELLISSIMI!!
uN BACIO DALL'italia.

GRANNY'S HOUSE zei

Oooooo Cindy wat leuk en lief, het spookje heeft ook een Pipkamertje, met pipbehang en zo, het ziet er zo leuk uit, trouwens ik ben ook pipfan, het is zo vrolijk en het servies is ook zo leuk. de handdoeken en de theedoeken ook, die heeft de moeder van het spookje, maar het is zonde om ze te gebruiken.

Groetjes
Ines

Romelia's Cottage zei

Hoi Cindy, wat een enorm leuke en inspirerende blog heb je, ik geniet er echt van. Ik hoorde van Coby dat we misschien room-mate's worden op het Dotty weekend?
(tenzij het om een andere Cindy gaat). gr. Wendy

willy zei

Het ziet er wel heel leuk uit, misschien nog wel leuker dan de echte Pip spulletjes.

Simone zei

Zeg lieve Cin, waar blijft nou dat verslag van afgelopen zondag???? We zitten met smart te wachten! :)

Hugs, Simone

DIANA zei

so nice!!!you are really an artist!!i love the colors you used and i think we will have a swap as soon as!!bye!!ciaooo

brigitte zei

Ik vind dit echt zooooo super gaaffff!!!!!!! mag ik vragen :hoe kom je aan dat bloemetjesband(wit met lichtblauw)? heb je de blauwe gehaakte bloem zelf gehaakt? waar heb je de lichtblauwe stof met dat roosje vandaan? hoe kom je aan dat roosjesrandje op dat brillenzakje langs het rode vilt?groetjes brigitte

Related Posts with Thumbnails