maandag 9 november 2009

“Drinking Autumn tea with my dolls and …”

Buiten begint het al wat frisjes te worden, tijd om binnen heerlijk de kachel aan te zetten.
En ik zet wat thee water op…
Het is wisselvallig weer met af en toe een bui en als de regen tikt tegen de ramen dan drink ik gezellig een kopje thee met m’n lappenpoppen…(voor de rest gaat alles wel goed met mij hoor hihihi)

(klik op foto voor vergroting, click on the photo to enlarge)
Heb voor ze heerlijk zittende meubeltjes gekocht een beetje in de stijl van shaker met een tafeltje erbij. Daar hoort natuurlijk een quiltje als tafelkleed erop met een rood wit gestippeld serviesje, gezellig.
Ik hoor de fluitketel al roepen en schenk een lekker kopje herfst thee in, drink je met me mee?


De laatste tijd ben ik nogal erg druk geweest en m’n man vroeg op een zondag even twee uurtjes van mijn tijd nadat we de dressuurwedstrijd hebben gekeken van m’n dochter.
We reden even wat rond maar moest nodig naar toilet en reden langs Hotel Paviljoen in Rhenen.
Ik zei tegen m’n man, zullen we hier even een kopje koffie drinken dan kan ik meteen naar toilet… Hij vertelde me dat dit geen kopje koffie gingen worden maar hij heeft voor ons twee een heerlijke High Tea gereserveerd in het hotel.
Wilde me even “down to earth” halen voordat ik mezelf weer voorbij loop, wat heb ik toch een ontzettende lieverd!
Met wat betraande oogjes van ontroering zat ik aan de tafel met al deze heerlijkheden, mmmm….


Wens jullie ook veel warme gezelligheid komende weken,
liefs Cin x

Outside the weather is feeling pretty cool, time to enjoy inside the house within the heater on. And I put some tea water in the kettle ... It is changeable weather and as the rain tapped on the windows then I drink a nice cup of tea with my rag dolls ... (don’t worry it is all okay with me hihihi) For the rag doll I had purchased little sitting furniture in shaker style with a small table.
On the table there must be a quilt using as a tablecloth on it with a dotted red white little tea set, so cozy.
I hear the kettle flute calling and the autumn tea is ready, will you drink with me a nice cup of autumn tea?

Lately I've been quite busy and my husband asked me on a Sunday just two hours of my time after we have looked a dressage competition of my daughter. We drove around a bit in the car but I must go to the bathroom and we past the Hotel Pavilion in the town of Rhenen. I told my husband, we will take a cup of coffee here so I can go for using the bathroom...
He told me that it would not be coffee but he arranged for us a lovely High Tea at the hotel.
He wanted me back “down to earth” before I get myself passing again, what do I have a sweetheart! With tearful eyes of emotion I sat at the table with all these delicious food, mmmm .... Wish you a lot of warm cosiness coming weeks, Cin love x

18 opmerkingen:

Miranda zei

Wat een snoezig tafereeltje heb je der weer van gemaakt daar op je schouwtje. Nog even en dan kan der ook een mini-kerstboompje bij.....en die high tea......daar kan ik hier alleen maar van dromen!
Knuffels uit Virginia

M. zei

Hoi Cindy...

ik wil gewoon even zeggen dat ik altijd zo geniet van jou posten,als ik die foto's zie word ik daar blij van!!
Dus ga zo door...(lijk barry stevens wel hahahahaha)

groetjes Manuela

paula zei

IK wil ook wel even een pop zijn en bij jou lekker thee drinken met dit weer .Prachtig ziet het eruit .
groetjes Paula

Splashes of Pink and Mint zei

Wat weer een heerlijk sfeertje bij je!!! Kan daar echt helemaal van genieten! Je popjes zijn echt waanzinnig leuk zeg! Als ik dat zie , beginnen m'n vingers te kriebelen! Maar.... ik wil nog zoveel....help!!!!
Wat heerlijk zo'n verwendagje van je man! Wat is het een lieverd! Lijkt me nou zo gezellig zo'n high tea. Geloof niet dat ik m'n man mee krijg, maar vast wel een paar vriendinnen.
Wat een goed begin van de dag om weer even bij jou te theeleuten!
Groetjes Elly

Muggensteekjes zei

Hoi lieve Cindy,
ohh lekker herfstthee,nou doe mij ook maar een kopje,gezellig.Je popjes zijn zoooo schattig en je hebt het ook zo leuk neergezet.Het miniserviesje is ook al zo lief, vind het allemaal weer reuze gezellig bij je Cin.En dan het verwenmiddagje van je man met een high tea, echt hartstikke lief zeg.
Ik ben ook lekker aan het knutselen geslagen dus hou deze week je brievenbus maar goed in de gaten.Nou meid doe het lekker rustig aan(ik weet het... dat valt niet mee,hier ook druk druk)en ons eigen theekransje plannen we ook een keer.
Lieve groetjes, Ingridxxx

kienkele zei

Oh Cindy, wat lief van die man van je. Tja, het is een bekend fenomeen dat we af en toe eens even terug moeten worden geroepen naar de basis......
Veel plezier met je poppen (enneh...nee hoor, we twijfelen echt niet aan je verstandelijke vermogen!) lieve groet, Tineke

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een ontzettend leuk zitje heb je daar gemaakt, het ziet er weer erg hebbe hebbe uit, maar dat is jou wel toevertrouwd :-D
Wat ontzettend lief van jou lief om je zomaar even te trakteren op een high tea, wees maar zuinig op hem, want zoveel van zijn soort zijn er niet, ik ben op de mijne ook heel zuinig;-))

Groetjes
Ines

Twa zei

Wat zitten je vriendinnen er gezellig bij! Ik zou ook wel bij ze op de thee willen hoor, zeker met zo'n mooi tafelkleedje en zo'n schattig serviesje. Ik vind de poppen echt heel knap gemaakt, wat ben je ook creatief. En wat ben je lekker verwend door je hubbie! Wat een schat. Lijkt me ook wel eens leuk zo'n high tea. Ik denk dat ik dan wel een paar kilootjes aankom denk. Maar wel lekker.
Groetjes Antoinette

Mayflower zei

Hoi lieve Cindy, nou ik schuif graag bij je aan hoor hihi, wat een gezellig poppenhoekje heb je daar.
Oh en wat een schat van een man met zo'n leuke verrassing, dat is toch heerlijk genieten en dan een High tea mmmm. Ik ga over een paar weken met mijn zussen van een High tea genieten.
Nu heb ik genoten van je altijd leuke post.
Lieve groet, Mea

Bonjade zei

Oh heerlijk kom net van buiten.
Schuif even gezellig bij de kachel aan.....
Heb je nog wat thee over...?
Fijne avond

theeleuten zei

Wat heerlijk zo'n hightea.....wat een leuke verrassing van je man.....

Groetjes Evelien

Ingrid. zei

Prachtig die pop.
Heerlijk die thee +
Mooie foto's heb je weer laten zien bedankt !
Groetjes van Ingrid.

Heidi zei

Wat lief! Je poppen en je man! Dat moet zo lekker zijn om verrast te worden. Overkomt mij nooit hoor...lol. Ik ga nu ontmiddelijk je email afmaken met nieuws die ik niet hier op de blog zetten en regelen om iets af te spreken.

Hugs en groetjes ~
Heidi

Annelein zei

Wat een leuk tafereeltje is dat zeg. En wat een prachtige popjes. Zelfs nog een stitcherie op haar schortje. En dan dat serviesje...

Dacht eerst nog even dat je al dat lekkers alleen met die twee schatten had zitten opsmikkelen...

maar toen ik het verhaal las wist ik dat jij een hele zorgzame en attente man hebt.

Nog heel veel gelukkige jaren samen!!!!

Rita M zei

Heerlijk zo'n hightea - hopelijk hebben jullie er beiden van genoten.
En het tafereeltje met de popjes ziet er echt knap uit :o)
Groetjes Rita

Miranda zei

Eh Cindy....,ik kom weer even gezellig langs. Maar ditmaal om je een Award te bezorgen. Kijk maar even op mijn blog. Omdat je mij en vele andere weet te motiveren om vooral veel leuke dingen te willen maken. Knuffel vanuit Virginia

Miss Marple zei

Nou, zeg! Ik lees het nu pas. Wat ontzettend lief van je man je zo er even uit te nemen en je te verwennen! Hihi, de mijne is een hardlooptraining met me begonnen, zodat ik 's avonds na mijn werk eerst mijn hoofd vrj kan lopen en niet op de bank blijf hangen en me verder over het werk gedachtes maak!...en ik word er nog fit bij ook!
Hier regent 't pijpenstelen, ik heb ook mijn theetje naast me staan...Hele lieve groetjes - Irma

Giusy Jdeebella zei

What a great treatment you've got from your lovely hubby! :) This scene look so romantic! I'm very happy for you :)) and... mhhh the sweeties and tea looks so gourmand!

Related Posts with Thumbnails