zondag 19 juni 2011

“Happy Father’s day, I’m so Lucky…”

Vandaag een hele fijne vaderdag gevierd…
Today celebrating a very special Father’s day…

“I’m so lucky as can be, the world’s greatest Dad belongs to me.”
My very special sweet Dad and my daughter Jodie, so blessed with my Dad and very grateful.

Met mijn vader heb ik een speciale band, aan één woord of blik hebben we genoeg.
Soms komen er niet eens woorden aan te pas maar hij weet meteen wat er aan de hand is met mij.
Hij is zo’n vader die me oppakt als ik ergens struikel in mijn leven, geeft en praat mij moed in om door te kunnen gaan!
Herken echt ontzettend veel van mezelf in hem…
Hij maakt met iedereen wel een praatje, waar we wonen kennen ze hem allemaal en natuurlijk ook mijn moeder (altijd met z’n tweetjes op pad), brengt voor de hele straat waar m’n ouders wonen iedere ochtend al heel vroeg de krant (zijn fitness hi, blijft hij jong bij) en staat voor iedereen klaar samen met mijn moeder.
Zelfs oude vrienden uit mijn jeugd die ik nu weer spreek, brengen mij de lieve woorden dat ze mijn ouders herinneren als hele lieve mensen en altijd een vorkje mee konden prikken.
Dat doet me zo goed en vind het zo bijzonder om dat natuurlijk te mogen horen, echt zo leuk.
 
Waar ik met mijn hobby’s en lapjes stof zo blij kan worden heeft hij dat met auto’s en vooral porsche’s.
Mijn vader was vroeger één van de eerste politie-Porsche-monteur bij de AVD, Algemene Verkeersdienst wat nu KLPD is geworden.
Met heel veel passie en zo secuur sleutelde hij aan de porsche’s en nog andere racemonsters hahaha… als hij even luisterde wist hij precies wat er aan kapot was. Nog steeds heeft hij dat, vind dat ook zo bijzonder altijd en heeft het altijd juist.
Ja dat heb ik zeker van hem maar dan met leuke en mooie dingen maken en of ontwerpen, heerlijk creatief.
Het wordt voor mijn lieve vader steeds wat minder wat hij kan doen gezien zijn leeftijd (78 jaar) maar het repareren vind hij nog steeds leuk, brengen ook altijd onze fietsen naar hem hihi…
Hij zegt ook altijd tegenwoordig zijn het vervangers en geen reparateurs meer, echt nog van de “oude stempel”.
Zo was vorig jaar het heugelijke feit dat hij door oud collega politieman Jan de Winter en Arno Wienands van “Porsche 914 parts” benaderd om een dag mee te kijken hoe Arno een porsche 914 aan het restaureren was. Met een overdosis aan enthousiasme en blijdschap (herkenbaar van mij?) kwam hij thuis en raakte natuurlijk niet uitgepraat, alleen maar prachtige herinneringen voor mijn vader.
Hij kan er nog veel van vertellen en wat nog leuker was dat over deze dag een prachtig geschreven stuk in het mooie magazine Porsche Scene live was te lezen.Niet lang daarna volgde nog een heel mooi bericht, Jan de Winter belde mij dat hij een verrassing had wat mijn vader niet mocht weten.
In februari 2010 werd er een evenement georganiseerd in Autotron te Rosmalen waar mijn vader en andere oud collega’s de gerestaureerde porsche 914 mocht onthullen, echt zo gaaf!

Kan je vertellen dat ik vele traantjes hebt weggepinkt ja, zo ontroerd dat mijn vader dit nog op zijn leeftijd mag meemaken.
Met heel veel dank aan Jan en Arno, heel bijzonder en we koesteren het nog steeds.

 

Helaas hebben we al een lieve ouder moeten verliezen, vader van Henri maar zeker vandaag extra aan hem gedacht en in onze harten altijd bij ons.

Zo intens dankbaar ben ik en ook mijn gezin dat ik mijn ontzettend lieve ouders met het geluk dat ze nog in goede gezondheid zijn om me heen heb en koester het echt iedere dag, voel me echt zo blij en vooral enorm gezegend!

♥Written for you with so much love wonderful Dad, your oldest daughter Cindy♥

14 opmerkingen:

Joan Ottevanger zei

Heerlijk zo'n post over je vader.De mijne is helaas als 14 jaar geleden overleden en mijn schoonvader waar ik ook een goeie band mee had alweer bijna 5 jaar.
Groetjes Joan

Susan zei

Wat een prachtig mooi geschreven stukje over je vader...wat zal hij ook trots zijn op jou en je gezin! Helaas is mijn vader al bijna 19 jaar geleden overleden maar er gaat geen dag voorbij (zeker zo'n dag als vandaag) dat ik niet aan hem denk. Ik hoop dat je nog lang van je ouders in goede gezondheid mag genieten!

Lieve groetjes van Susan.

It's me zei

Wat een mooie post Cindy......fijn dat je je pa nog hebt.....liefs Ria....xxx....

GRANNY'S HOUSE zei

Wat heerlijk Cindy dat je nog zo van je vader kan genieten, de mijne is in 1970 al overleden, hij mocht maar 51 worden. Maar ik denk altijd met liefde aan hem terug en gelukkig heb ik mijn moeder nog, 88 is zij, maar nog heel jong van hart.

Groetjes
Ines

Zuly zei

:-) un abrazo a tu bello papá :-)
Recuerdo al mio que lo perdí hace tres meses y medio...lo extraño mucho.
Un abrazo,
Zuly Castillo

liesje zei

Wat een mooi verhaal!Het geluk straalt er vanaf.Je word er zo blij van als dat leest.
Lieve groetjes Carine

Kim zei

Wat heb je een mooi stukje geschreven over je vader. Ik hoop dat hij nog lang bij jullie mag zijn in goede gezondheid.

Ik heb trouwens een leuke give-away van Ramsign, dus als je kans wil maken om een leuk emaille nummerbord te winnen kom dan even buurten op mijn blog.

Groetjes van Kim

Home and Lifestyle zei

Wat een liefdevolle post over je vader en moeder...ik wens je toe dat je nog heel lang van hen kunt genieten!

Een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

Pierelantijntjes zei

Wat een ontroerende prachtige post Cindy! Ook ik heb mijn vader nog, en heb ook zo'n goede band met hem! Rijk voel ik me op vaderdag!
Fijne week,
liefs Ester

Twa zei

Wat een ontzettende lieve post! En wat een schattige vader heb je.
Vorige week met Elly ook een reuze gezellige dag gehad hoorde ik. Grappig dat het bloggen zulke leuke vriendschappen kan opleveren.
Fijne week!
Groetjes Antoinette

Muggensteekjes zei

Hoi lieverd,
wat een prachtige post heb je gemaakt ter ere van je vader, zo fijn dat je nog elke dag van hem mag genieten. Mijn vader heeft vandaag de prachtige leeftijd van 71 jaar bereikt en ook ik ben dankbaar dat ik hem en mijn moeder nog heerlijk om me heen heb. Geniet van deze week en als mijn lichamelijke dipje weer over is (komt vast door dit herfst-achtige weer) ga ik weer lekker aan de knutsel. Je hartje is ook zo'n schatje.
Liefs en een dikke knuf, Ingrid.

Mayflower zei

Wat een prachtige post lieve Cindy en wat fijn dat je je vader op deze manier in het zonnetje zet. Heerlijk dat je zo'n goede band met hem heb en ik hoop ook van harte dat jullie nog heel veel jaren samen kunnen genieten.
Ik weet hoe heerlijk het is om je ouders nog om je heen te mogen hebben. Ik koester ook de mooie herinneringen die ik heb aan vroeger en aan de waardevolle dingen die ze mij in het leven mee hebben meegegeven.
Lieve groet, Mea

Anoniem zei

Zucht... ontroerd met tranen in mijn ogen mag ik
ja-knikkend deze mooie woorden van mijn zus lezen en beamen! Ik kom gauw weer bij je langs lieve zus! Dikke kus, je little sis Clau

Gerda zei

Wat heb je dit weer mooi geschreven!!..
en ik kan me voorstellen dat het een heel bijzondere dag is geweest...en dan het verslag te lezen in een tijdschrift...Super..
Fijne dag

Related Posts with Thumbnails