vrijdag 12 februari 2010

“Two days till Valentine…”

Wat is de Liefde toch heerlijk… en voor altijd bewaard?

What is Love wonderfull... and always kept it forever?
Dit boeketje met rozen kan al 5 jaar oud zijn. Heb ik zo lief van mijn man Henri met Valentijn gekregen… en inderdaad tot nu toe nog steeds bewaard!
Hangt heel gezellig in ons toilet en Valentijn engel kijkt toe… uhhh alleen naar het boeket hoor hihi.
This bouquet of roses is already 5 years old. I received this bouquet so lovely from my husband Henri with Valentine... and indeed until now still kept it!Bouquet is hanging very cosy in our toilet and Valentine angel is watching uhhh ... just only watching to the bouquet hihi.


Veel mensen hoor ik zeggen, “nee hoor aan Valentijn doe ik niet aan… zo’n commercieel iets.”
Jammer, denk ik want dat maak je er zelf van. Maar als ik dan terug zeg, “is het bij jou dan iedere dag Valentijn?” Dan zie ik de wenkbrauwen fronsen en verbaasd kijken ze me aan…
“Uuuhh ja, roepen ze een beetje verbaasd” en voelen zich overrompeld met deze vraag.
“Dan is het goed en laat de liefde maar prachtig bloeien hoor” zeg ik.
En wat tover je daarmee toch een prachtige lach op de gezichten….
Het gaat niet om het kado maar om de woorden “Ik hou van jou”, dat klinkt zo heerlijk en voelt zo warm…
En als er toch een attentie erbij word gegeven dan weet ik wat lief dat er zoveel moeite voor je is gedaan, uit het hart gegeven en dat er bij je wordt stil gestaan!

I hear many people say, "No for me no Valentine ... it is only a commercial thing." Too bad I think, because that is what you make yourself of it. But when I say back, "is every day Valentine at yours?" Then they frown there eyebrows and look so surprised at me ..."Uuuhh yes, they say a little bit feeling surprised by this question."Well that is a good thing and let that love blooms every day" I say. And than I see the magic touch by saying this because they get beautiful smiles on their faces ....It's not about the gift but the words "I love you" what you received that sounds so wonderful and feels so warm ...And when you do received an attention than I know what effort is made with love for you from the heart and the thinking for you!


Van mij een kleine “sneak preview” van het kado wat ik ga geven voor mijn Valentine, op Valentijnsdag zie je wat het is...

From me a little "sneak preview" of a gift for my Valentine, you see it on Valentine day...


Voor degene die zo graag de hartjes willen haken, heb nog even geduld. Heb hiervoor mijn dochter nodig om goede foto’s te maken terwijl ik er één aan het haken ben, ik heb er geen beschrijving van en haak het uit mijn hoofd. Probeer het patroon binnenkort echt op papier te zetten…ok?

For those who like to crochet the hearts, please be patient. I need my daughter for this, she must make good pictures while I am crocheted those hearts. I have no crochet description, it’s in my head. Try to describe soon the pattern on paper... ok?

♥ Dat Valentijn jullie harten mogen raken, LOVE you Cindy ♥

♥ Hope Valentine may touches your hearts, LOVE you ♥ Cindy

ps wil je je hoofd lekker laten tollen voor het aankomend weekend neem dan een kijkje hier. (klik)
Dit is de blog "Stofnest" van Ria, te GEK, te LEUK, te MOOI! Je kan alleen maar met open mond ernaar kijken…naar al haar prachtige zelf ontworpen patronen. En deze patronen mag je voor jezelf gebruiken…, is het niet een FEESTJE! Ben er al helemaal creatief dronken van geworden hahaha…

Do uou want your head spinning around for the weekend just take a look here. (click)
This is the blog "Stofnest" of Ria, it's too CRAZY, too NICE, too BEAUTIFUL! You can only look at it with open mouth ... for all her wonderful self-designed patterns. And these patterns you can use for yourself ... isn’t it a great PARTY! I become already quite creative drunk hahaha ...

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn valentijnweekend, wat heb je toch een heerlijk blog, niet alleen prachtige foto's maar je kan ook zo mooi schrijven,
liefs, Sonja

Unknown zei

Wat lief dat je mijn weblog noemt in jouw blogberichtje! Fijne Valentijn!

Liefs van Ria

Anoniem zei

Happy Valentines Day!!!Your cupcakes make me wish I could crochet. Yum! Jan

Mayflower zei

Hoi Lieve Cindy, wat een post vol liefde en wat lief dat boeketje wat je voor altijd heb bewaard en dat engeltje wat de wacht houdt vind ik helemaal geweldig, hou zo van engeltjes.
Ja ik ben zo'n 'muts' die niets om Valentijnsdag geeft en natuurlijk viert de liefde hier niet iedere dag hoogtij, maar voor mij voelt het specialer als op een onverwacht moment mijn lief iets voor mij heeft meegenomen of een speciaal etentje heeft gekookt, maar dat is voor een ieder persoonlijk natuurlijk. Ik geniet er even zo goed van als ik al die enthousiaste Valentijnposten zie. Hier was het ook weer een feestje om langs te komen en volgens mij is dat een mooie lijst voor een foto wat je zo heimlijk laat zien.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

theeleuten zei

Ja zoals jij het omschrijft is valentijn mooi, mijn eerste reactie is ook commercieel gedoe....
Dus ik wens je een fijn e valentijn toe...
Gezellig weekend!Evelien

GRANNY'S HOUSE zei

'n Heel romatisch valentijn weekend, maar dat zal wel lukken bij jou, wij gaan (schoonzus en ik) zondag met de mannen naar Rijswijk en morgen gaan we hier bij romantisch licht gourmetten.
Nu zit ik hier met een glimlach te luisteren naar het gezang van het spookje die lekker in bad zit.

Groetjes
Ines

Marianne zei

Nou iedere dag Valentijnsdag is nou ook weer een beetje veel. Maar gelukkig weten wij door het jaar heen genoeg romantische momenten te creeren.

Bonjade zei

Oh lieve Cin komt er nu ook nog een prachtlijst om.....?
Je hebt gelijk hoor. Want de liefde is gewoon heel bijzonder.
Fijne valentijn met je lief.

Simone zei

Volgens mij heb jij een heel lief mannetje.... Mijn Hubbie is niet zo van het romantische ;)
Valentijnsdag slaan wij ook gewoon over. Ik ga lekker naar de quiltbeurs en DH en DS gaan ondertussen naar Oma en 's avonds gaan we met Oma uit eten!
Moet je me alleen nog even vertalen hoe je toch die hartjes in je tekst krijgt????
Hugs, Simone

by kuzz zei

Hi Cindy!

Nou allereerst welkom op mijn blog natuurlijk! Ik was nog niet eerder op jou blog geweest maar wat ziet die er ook leuk uit! Ik heb je ook toegevoegd aan mn lijstje hoor!
Bedankt voor je leuke reactie! Enne die kaart..dat is wel een verhaal hoor maar hier komt ie zo ongeveer:
Ik ben op internet naar een geschikt verjaardagsgedichtje gaan speuren, heb het in een programma gezet (bij mij op de computer picture it), mooi lettertype uitgezocht en wat gespeeld met de groote van de letters. Vervolgens had ik een plaatje van een poststempel wat ik "leeg" gemaakt heb en daar dus die teks in gezet. dit alles op transferpapier geprint en gestreken op het zakje. Daarna nog wat "echte" stempels erop gezet en thats it. Ik hoop dat je het een beetje begrijpt hoor! Het heeft mij ook de nodige tijd gekost om dit alles in elkaar te freubelen maar het is een kwestie van proberen heb ik ervaren! En mn vriendin... ze vondt het super leuk! Dus wij allebei blij! Veel succes en ik ga zeker regelmatig op je blog kijken!
groetjes en fijn weekend, Erna

Splashes of Pink and Mint zei

Voor mij ook geen overdaad met valentijn, maar een lief kleinigheidje hoort er toch zeker bij! Wat leuk dat je het bosje roosjes nog hebt hangen en dan dat schattige engeltje er zo bij....
Ik ben trouwens verliefd op je gehaakte cupcake-jes! Dan mag ik nu wel als de wiedeweerga gaan leren haken, zodat ik gelijk aan de slag kan zodra je het patroontje op je blog hebt gezet!
Liefs Elly

♥ laura♥ zei

ciao
it's frezeer in itly ,there is snow in Roma!!!it's incredibol but it's true !!!i love your little muffins ...
have you a nice week end
kiss and sunshine from italy
laura

jolanda zei

Hoi lieve Cindy,
allereerst bedankt voor je lieve reaktie op mijn net opgestarte blog. Kom over een poosje nog maar eens kijken, dan ziet het er vast een stuk gezelliger uit. Ben net begonnen aan een kleine hartjes quilt dus dat ga ik niet meer redden voor deze Valentijn, maar ook zonder hartjes op mijn blog wens ik je een hele fijne valentijn!
liefs jolanda

Gemma (Gempo) zei

Very lovely music. Your work is wonderful. Congratulations. Best wishes

Anoniem zei

Hallo Cindy,
Mijn complimenten voor je site!
Ik volg je al 'n tijdje en steeds ga ik weer terug naar je gehaakte hartjes in de hoop dat het patroontje erop staat.
Ik blijf kijken...
groeten,
Annelies

Related Posts with Thumbnails