zondag 5 oktober 2008

"We are the Champions..."

Dag allemaal, eindelijk ben ik weer op mijn blog te vinden na een paar drukke en spannende weken…
Zoals je hebt gelezen hebben wij meegedaan aan de clubkampioenschap mix dubbel tennis.
Je zal het niet geloven maar na een onverwachte wending zijn we clubkampioenen geworden!
Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben waren we uitgeschakeld.
Zoals je hebt kunnen lezen had ik afgezworen om nooit meer met m’n man een wedstrijd tennis te spelen. Mede door de “tussentijdse aanwijzingen” en (afbouwende) kritiek hahaha die we naar elkaar hebben, geloof me dit gaat erop!
Dus na de laatste wedstrijd gespeeld te hebben tegen Scarlet en Coen was ik zo blij dat dit gebeuren voorbij was pfff… wilde al deze vredesduiven inzetten wat ik aan het quilten ben hahaha!


Dat had ik echter niet hardop moeten zeggen want een dag later belde Coen van de TC (technische commissie) ons op om te vertellen dat het paar uit onze poule wat de halve finale had bereikt ziek zijn geworden.
Dit betekende dat wij het volgend paar waren uit de poule wat doorging voor de halve finale!
Ik stond helemaal paf en Henri kwam niet meer bij van het lachen… we waren Lucky losers.
Vrijdagavond om 21:30uur speelden we de halve finale tegen Peter en Helga Nel.
Weer ontzettend zenuwachtig als ik was maar met de gedachte om lekker vrij te spelen hebben we, ik kan wel zeggen voor ons doen grandioos gespeeld, de halve finale gewonnen en zeker niet kado gekregen!
Dit was werkelijk feest voor ons en had zelfs de winnende punt geslagen, was er niet eens mee bezig want tel nooit hahahaha.. waarop mijn man het uitgilde dat we door waren naar de finale. Om 23:45uur liepen we naar de kantine om dit gebeuren te vieren met een paar glazen heerlijke rosé, m’n handen trilden van alle zenuwen. Veel gelachen en was echt in de 7e hemel ben nog nooit zover gekomen. Ook met Helga heerlijk nagekletst over onze mannen, we hebben dezelfde verhalen van ze na een gespeelde wedstrijd. Het luide geluid (getjilp) wat ze beiden maakten als je een bal in het net slaat of een tussendoor lesje van hoe je moet slaan pfff… en wij maar roepen “we doen alleen ons best”! Maar eerlijk is eerlijk na al het gekibbel is het goedmaken weer zo leuk J!

De volgende dag (zaterdag 27 september) stonden we in de finale om 13:30uur en wat zo leuk was hier kwamen we Scarlet en Coen weer tegen.
Onze "tegenstanders Scarlet en Coen"
Met fantastisch zonnig weer en 18 graden hebben we de finale gespeeld. Na de 1e set verloren te hebben op tiebreak (ook nog goed teruggekomen van een 5-2 achterstand) door naar 2e set, Henri gaat serveren.
Stond al een hele tijd te wachten wanneer hij de bal ging serveren waarop Coen zei het gaat nog een tijdje duren want hij gaat z’n shirt uitdoen…
Raad eens wat heeft er een vogel op z’n kop gescheten hahaha…, gelukkig had hij een pet op maar het was zo veel dat zijn hele shirt er ook onder zat hahaha.
Na deze bal geserveerd te hebben waar Coen in de rally een bal wilde “halen” plots stopte met lopen… waarop hij riep “het is over jongens, heb m’n hamstring gescheurd”!
Vreselijk, dat moet zo zeer doen… hij kon het spel helaas niet meer samen uitspelen met Scarlet.
Wij werden hierdoor dus clubkampioenen, voor ons niet echt de wedstrijd gespeeld natuurlijk. En we hopen deze nog eens een keer over te doen.
Op naar de prijsuitreiking…en schrijf ik Henri stiekum in voor een cursus uuhhhh quilten, borduren? hihihi…
De prijsuitreiking... En het goedmaken, zo leuk...!

Arno onze "oude tenniscoach" en tevens vriendje van Juliette, let op kwam alleen na de finale... ons aanmoedigen? of feliciteren hahahah...
Juliette als trouwe supportster, kwam bij iedere wedstrijd ons aanmoedigen en Gido die deze leuke foto's heeft gemaakt voor het verslag van mijn blog.

Hello everybody, finally I am back again on my blog after a few exciting and busy weeks…
You shall not believe this but my husband and I are club champions tennis! In dutch I wrote the whole report but it is too much to translate this in English.
We were Lucky losers for to play the half final, this was our best game we ever played with each other. In the final the man opponent must give up the game because he tear a muscle in his leg. So we become the club champions, unfortunately on this way.
Forward to the ceremony of prize giving…and now I am seeking for a course to sign up my husband like uuuhhh… Quilting or embroidery? Just as what he did in secret to sign us up for the club championship…hihihi.

6 opmerkingen:

Miss Marple zei

Van harte! Ook al hebben jullie naar het schijnt veel "geluk" gehad!

LG - Irma

PS: Het is weer eens rennen bij jou om alle nieuwe berichten te lezen...tot zo...

Cindy at her Country Home zei

@ Miss Marple, Dankjewel Irma wat een bizar verhaal hé hahahah! Ik maar denken dat ik ervan af was en had m'n gedachten al heerlijk bij het handwerken enzo...> laat je ook rennen in mijn blog hahaha, maar struikel niet dan ;-) hihih..
Eindelijk weer tijd om logs te lezen en op te pakken, lekker hoor! En wat heb jij leuke dingen gemaakt om te gillen, vreselijk wat mooi en leuk! Liefs Cinx p.s. neem gerust je tijd hihihi je bent onderhand morgen klaar met het lezen van mijn berichtjes...

Anoniem zei

Heb mn reactie natuurlijk weer niet onder je tennisitem gezet, maar onder de sunflowers!!
X Scarlet

Anoniem zei

Gefeliciteerd!
... en nu volgende keer weer?
;o))))))

Cindy at her Country Home zei

@ Scarlet,

Heb met volle teugen van je bericht genoten hahaha.. Dr. Phil en Oprah hadden wij nodig, sessie bij Dr. Cin een optie??? met jawel vooral lekkers erbij!
Wat was het een leuke bizarre dag hé Scarlet, geweldig! Heb ook de hele avond met m'n medaille rondgelopen hahah..nu weet ik hoe het voelt als je "winnaar" ben...met een dikke knipoog ;-)
Als "Coenemans" voorspoedig hersteld dan spelen we "the game" graag over. En ja Henri wordt niet voor niets bescheten door een vogel hahaha..wat een klodder zeg. Het beestje had alle ruimte maar "rook" of zag Henri natuurlijk! Wacht zijn reactie ook nog af hier op m'n blog, we zullen denk ik gauw weer een reactie van hem lezen...
Vanavond even tennis voor gezien gehouden ben nu wel overtennist hahah...volgende week maar weer en nu weer lekker op z'n Cindy's verder met handwerken! Tot gauw lieverd, X Cin

Anoniem zei

pssst, vogelpoep schijnt geluk te brengen...
;o))))))))))))))

Related Posts with Thumbnails