zondag 5 oktober 2008

"Don't sit under the appletree, with anyone else but me..


Tja, met dit wandkleedje was ik vorig jaar dolgelukkig! (en nog hoor)
Wat is het toch leuk als je met patchen en quilten het ziet groeien onder je handen vandaan.
Zag op diverse weblogs, bij atelier Bep en Tanja allemaal leuke wand quiltjes hangen.

Leuke en gezellige schilderijtjes zijn het. Dit was eigenlijk mijn allereerste wandkleedje en met een stok uit het bos natuurlijk hang ik hem weer op aan een deur in ons huis.

Ook hier komt het hartenstofje weer terug zoals in het tafelkleedje en heb een takje uit het bos in het midden vastgezet met leuke appels eraan gevonden jawel in het atelier van Bep hahahah.. Ze heeft nu eenmaal te leuke dingetjes in Doesburg.

Helaas heb ik voor de tekst gewerkt met donkerbruin wolgaren waardoor je het niet goed kan lezen. Heb de tekst van het liedje: "Don't sit under the appletree, with anyone else but me..." en neurie maar verder mee...!

Ben een hartenmens, wil zeggen dat ik dol op symbool harten ben! Dit zal je ook altijd in ons huis zien, wie kan niet zonder liefde toch?


With this wallhanging I was very happy last year! (and still)
It is so nice while you patch or quilt to see the quilt grow under your hands.
I saw on several logs, at atelier Bep and Tanja's so much nicest wallhanging's. They are very cosy and lovely wallpaintings.
This one was my first wallhanging that I made, the stick come from the woods to hang the wallhanging on it and yes now it's right hanging in the middle of our house.
Also here the heartfabric came back like the tablecloth I made and I found a little stick that I tied up in the centre with red apples from the atelier of Bep hahahah... How could be! She only have such nice things.
Unfortunately I stitch the tekst with darkbrown wool thread, you can't see it well of this dark colour thread.
The tekst is from a song: "Don't sit under the appletree, with anyone else but me...", and sing along with me.
I am a Heartlover, I love the symbol hearts! In our house you ever see hearts, who can live without love?
4 opmerkingen:

Simone zei

Ik werd door Bep naar je blog "gestuurd" en terecht! Wat heb jij je huis en tuin ontzettend gezellig in herfstsfeer gemaakt! Ik heb allemaal leuke ideeën opgedaan.... Nu nog ergens een blik tijd zien te vinden ;) Ik vind het appelquiltje helemaal het einde!

Miss Marple zei

Meid, wat ben je weer bezig geweest!

Mijn knieen zijn al bont en blauw van het struikelen over de vele berichtjes die je gisteren weer geplaatst hebt! Ik vind het allemaal zo heerlijk inspirerend bij jou!

Hihi en dan wil jij van mijn poppetjes? Van mijn gepriegel? Zou best willen dat je "in de buurt" zou wonen, ik zou gelijk bij je in de leer gaan! Mocht ik er echt toe komen er een paar meer te maken, dan zijn die voor jou gereserveerd, OK? (Maar dat kan bij mij dus ook Kerst 2009 worden!)

LG - Irma

Cindy at her Country Home zei

@ Simone,
Leuk dat je even bij me "binnenwipt" erg gezellig. Tja appelquiltje met de stofjes van Bep simoon hoe kan het ook anders hé haahah... En als je dat blikje met "tijd" hebt gevonden geef je dan nog een restje aan mij?
Wat zag ik trouwens weer mooi borduurseltjes op je blog en vakantie Barcelona WOW... mooi is het daar hé.. X cin

Annelies zei

Het is leuk naar alle gezellige dingetjes bij je te kijken. Wat is dit een leuk quiltje !

Related Posts with Thumbnails