zondag 11 april 2010

Spring evening...and the webshop "Het Witte Luik"

Als de lente avond valt steek ik heerlijk mijn kaarsjes aan…
When the spring evening falls I lighten up my candles, so cozy...

De postbode is geweest en bezorgd me dit pakje… Had een bestelling gedaan bij Marjo van de webshop “Het Witte Luik”! (klik)
The postman brought me this package ...I had placed an order at the web shop from Marjo "Het Witte Luik"!

Kijk nou eens,… is het niet een feestje! Zo mooi ingepakt, heb er eerst een dag naar gekeken en er even mee zitten spelen…
Kon niet wachten en heb met veel “oooohhh” en “aaaahhhh” uitgepakt echt zo leuk.

Lieve Marjo, hartelijk dank voor dit geweldige feestje een dikke zoen van mij! (gewoon niet normaal, té leuk hahaha....)

Look at it ... this is really a party! Wrapped so beautifully, I’ve been watching at it for a whole day and play with those party packages...Could not wait and I when I unpacked I only could say "Oooohhh" and "aaaahhhh" it is so really nice.

Dear Marjo, thank you for this wonderfull party a big kiss from me! (it is not normal, too cute hahaha...)

En dan ’s avonds er nog even heerlijk naar kijken en ermee werken, zalig!
Neem jullie even gezellig mee in mijn lente avonden als ik thuiskom…
And in the evening it is so pleasant to watch and work at it, so delightfull! Take you with me now to my cozy spring evenings when I get home…

Mijn lente avonden...

My spring evenings...

Hou ontzettend veel van gezelligheid... kan niet zonder!

I Love cosiness so much... can't without!


Genieten....

Enjoying...

Dit is even een “sneak preview” van mijn nieuwe gezellige kadootjes lijn… en als je dit al leuk vindt en wil je het bestellen wacht nog even af!
This is just a "sneak preview" of my new line for nice gifts, if you like it and you want to order please wait just a little while!

En… gisteren ben ik hier geweest bij de dames Nadja en Esther van Happy 2 Cook! (klik)
And…yesterday I've been here by the ladies Nadja and Esther of Happy 2 Cook! (click)



Mijn ontzettende en o zo lieve vriendin Ellen heeft me meegenomen voor een workshop High Tea, ik kan je alvast verklappen dat het GRANDIOOS was…
Dat verslag bewaar ik even tot de volgende keer!

My dearest and the very sweetest friend Ellen took me for a workshop for to make a High Tea, I can already tell you that it was STUNNING...I save that report for the next post!

♥♥♥ Have yourself a beautiful week, Love from Cindy ♥♥♥

29 opmerkingen:

Loveforpiemonte zei

Ja leuke site he, koop regelmatig bij haar. Trouwens prachtige foto van je dochter Jody met het paard!

Erna zei

Oh lief mens, wat ziet het er allemaal weer vreselijk romantisch uit.
Hugggggggs
Er

Pierelantijntjes zei

Hoi Cindy
Wat een prachtige foto's. Ik heb een poosje terug van mijn schoonzusje kadootjes gekregen van Het Witte Luik. Alles was echt prachtig ingepakt. Echt een hele leuke webwinkel met de leukste spulletjes.
Ik heb een give away staan op mijn blog. Als je het leuk vind kan je een reactie achterlaten tot 24 april.
Fijne zondag nog,
lieve groet van Ester

Mayflower zei

Hoi Lieve Cindy, nou gezelligheid kent geen tijd hier op je prachtige blog. Wat prachtig de foto's met lamp- en kaarslicht, zo sfeervol en ook prachtig op de foto gezet. Helemaal mijn ding, als het even gaat schemeren gaan hier ook de kaarsjes aan, heerlijk genieten. Ook genieten is het als je een pakketje van het Witte Luik krijgt, zonde haast om uit te pakken, wat maakt Marjo en veel werk van en er zit altijd wel een extra dingetje bij. Ik moet ook weer snel eens bij haar langs, want ik zie bij jou weer prachtige spulletjes. Wat leuk een workshop High Tea, ook wel iets voor mijn zussen en myself, we hebben van de winter nog samen in Hoorn genoten van een heerlijke High Tea.
Nou lieve meis geniet van al die nieuwe hebbedingen en je sfeervolle huis.
Fijne nieuwe week.
Lieve groet, Mea

Muggensteekjes zei

Hoi lieve Cin,
wat is het toch altijd heerlijk gezellig bij je, ik heb m'n pantoffels aangetrokken en kruip nu lekker bij je in één van je prachtige stoelen en geniet van je mooie sfeerhoekjes. En dan die spulletjes van het Witte luik, echt helemaal te gek en je eigen creatie met de sleutel mag er ook weer zijn. En je high-tea zal ook vast helemaal super zijn geweest, toch niet teveel gesnoept hè van al dat heerlijke zoet! Nee hoor Cin, het lijkt mij ook heerlijk, zo'n verwennerij moet je van genieten.
Nou meis, gezellig zo even op de zondagmiddag bij je aan te wippen,iedereen een dikke knuf.
Liefs, Ingrid.

GRANNY'S HOUSE zei

Oooooooooooh Cindy wat maak jij het toch gezellig en romantisch in jou huis, wat moet dat genieten zijn voor jou familie, ik heb lekker met mijn neus tegen het scherm aan zitten kijken en kreeg het er warm van.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Beautiful job, a beauty with a touch vinyage and altered art, I loved it, congratulations, Chany

by kuzz zei

Lieve Cindy!
Wat heb je het heerlijk gezellig gemaakt! Als hier de stekker uit de frietpan is gaan we lekker bij jou thee drinken oke...!? En wat heb je leuke spulletjes bij het witte luik gescoord! Heerlijk dat zal echt een feestje zijn geweest om uit te pakken!
En ik... ik ben zoooo benieuwd wat er achter die prachtige foto met die sleutel schuil gaat....
zal ik je dit eens vertellen...ik wou graag hartjes maken met die tekst van jou en een sleuteltje er aan hangen maar je bent me gewoon voor, hahaha! Maar wat bij jou aan die grote sleutel zit...ooooooh dat ziet er toch zooo mooi uit, laat toch snel zien, please...k ben zooo benieuwd!
Nog een fijne avond, dikke kus Erna

Splashes of Pink and Mint zei

Ik schuif even aan hoor, bij je gezellige kaarsjes en je lieve vaasjes met roosjes! Ook ik kan niet zonder gezelligheid! Heerlijk dat knusse in je eigen huisje genietend van je eigen spulletjes!
Die stolpjes zijn ook zóóó gaaf!!! En al die spulletjes die je binnen hebt gekregen zijn ook té leuk! En wel gemeen hoor, om ons zo lekker te maken met je nieuwe kadootjes lijn!!!! Dit sneakje is al zéér veelbelovend! Maarre.... ga je een webwinkeltje beginnen????? Als je ht maar niet te druk gaat krijgen hoor! Kan je niet missen in blogland!
Liefs Elly

wilmi zei

Hee Cindy,
Nou, dat je van gezelligheid houdt, dat is wel te zien hoor hier.. Volgens mij ben jij een echt vrolijk gezellig mens! Mooie foto's, leuk al dat nostalgische, en ja, ben ook benieuwd naar meer..
groetjes en jij ook een fijne week!
Wilmi

jackanne zei

hello pleased to meet you, you have a lovely blog i am now a follower....x

paula zei

hoi Cindy
Wat ziet het er heerlijk gezellig uit bij je ,mooie foto`s.
fijne week ,groetjes Paula

jolanda zei

Ooooooh Cindy... het lijkt me heerlijk om eens een avondje tussen jouw mooie spulletjes te zitten en genietend van een kop thee lekker rond te kijken!
En wat is het leuk hé? Zo'n pakje in de brievenbus te vinden. Vandaag had ik er zelf ook eentje met allerlei kantjes en andere frutsels... zal ik ook een foto van maken, das wel een leuk idee! fijne avond, jolanda

fleur zei

Wat een leuke spulletjes en zo mooi verpakt!
Ook weer sfeervolle foto's hoor!
Je hebt een heel gezellig countryhuis!
groetjes fleur

chiara zei

dear Cindy,
I see so many cozy corners here..so many nice pics..and I can see you love atmosphere..I'm going sending you some sun and now it's raining here.. :-(
hugs
chiara

Anoniem zei

Het ziet er inderdaad heel erg gezellig uit bij je met al die sfeerlichtjes maar dat kan ook niet anders want zonder dat is het al supergezellig!
Geniet nog van het zonnetje, liefs, Sonja

Bonjade zei

Ha Cin ik ben gek op cadeautjes...zeker als er een lijn in zit.....:)) Zeg je hebt een fan erbij...of nee die had je al....:))
Zeg kan ik ook op bestelling, zit nog steeds te dromen over het gedicht...je weet wel....
En je hebt gelijk hoor, genieten en sfeerlichtjes maken het geheel helemaal af.
Nou Cin ik kom idd graag eens koffie drinken hoor....;))
Veel liefs

Twa zei

Oow, wat is het weer gezellig bij je in huis. Ik zou het wel eens in het echt willen zien, volgens mij voel ik me er meteen thuis. En je pakketje van Marjo ziet er inderdaad heel gezellig uit. Ik had pas ook wat bij d'r besteld, maar het is echt een feestje als het bezorgd wordt hoor. Alles zo keurig in gepakt.
Maarre...... wat is dat voor een sneak peek????? Het ziet er veel belovend uit hoor. Ik reserveer hem alvast haha. Laat je ons niet te lang in spanning?
Enne, ik ga volgende keer ook mee naar de handwerk beurs hoor, ik heb zoveel leuke spulletjes van Elly en Tante Corrie gezien, daar wil ik ook van mee genieten.
Groetjes Antoinette.

Anoniem zei

Het is hier allemaal al gezegd door de anderen, maar het ziet er inderdaad erg gezellig uit. Heerlijk gewoon!!
Wat betreft mijn foto: is inderdaad in Trieste gemaakt. We waren daar tijdens Pasen en ik moet zeggen dat Trieste mijn hart gestolen heeft. Wat een prachtige stad (architectuur), super gezellige tentjes en aardige mensen. Misschien dat het hotel ook erg geholpen heeft (Savoi Excelsior aan zee - misschien ken je die dus wel). We gaan er zeker nog een paar keer Trieste bezoeken en ik zal dan uit-ge-breid foto's maken voor je - lol -. Ga je dan toch nog een beeeeetje op vakantie dit jaar ;-))

Ingrid. zei

Prachtige foto's ; heerlijk sfeertje !
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

Heidi zei

Creating a special place around us in our homes is so important. A flickering candle on a spring evening takes on a different glow than on a winter's night. Enjoy that glow and use it to rest as I know you said you have a busy month in April. Take care dear Cindy!

Hugs en groetjes ~
Heidi

Miss Marple zei

Ik ga snel een kijkje nemen bij deze webshop...ziet er in ieder geval prachtig uit!!!
LG - Irma

Monique zei

Wat een sprookjesachtige lente avonden... om stil en romantisch van te worden... mooi!

Heb de deadline van 19 april niet gehaald... :o( is hier zo'n draaiboel... hoop je snel het resultaat te kunnen laten zien... zou zo graag!...

Geniet van de komende zonnestralen!

Ineke Original zei

Ha Cindy,
Ik zie je blog voor het eerst, maar vind hem zo leuk dat ik je meteen aan mijn blog adressen heb toegevoegd.
veel liefs,
Ineke

Kom Achterom zei

Ha Cindy
hé waar ben je?
Ik hoop dat alles goed gaat?
Ik wil je toch nog even een fijne koningginnedag wensen hoor!!

Lieve groet
Yolanda

Monique zei

Cindy, cindy, cindy toch... Hier worden we toch allemaal stil van joh?! ;o)

Nee hoor, geintje, je weet het gewoon weer heel goed neer te zetten en in foto's vast te leggen. Héérlijk!

Fijne week!

by kuzz zei

HOI HOI, lieve Cindy!
Waar zit je toch! Kijk even op mijn blog ik heb nog een verrassing voor je!
xxx Erna

Mayflower zei

Hoi lieve Cindy, ik mis je hier in blogland. Hopelijk kunnen we weer snel genieten van je prachtige posten.
Ik wens je een heel fijn weekend.
Lieve groet van Mea

Reginas Cottage zei

hi cindy
thanks for your loveley comment on
my blogside.
the pictures they are so wonderful,
i love the red lantern with the heart
i like your blog and i will visit again
have a happy mother's day and a nice
week.
warm hugs,regina

Related Posts with Thumbnails