zaterdag 13 maart 2010

“Part 2, Cinderella continues to fill my shopping trolley…”

Er verschijnt een hele grote lach op mijn gezicht van oor tot oor nu ik ook dit verslag schrijf…
De leuke handwerkbeurs in Zwolle stond me nog te wachten om deze ook te bezoeken of moet ik schrijven “bekopen” hahaha…
Had al mail en sms verkeer om lieve bloggers en mailers te ontmoeten. Zo zou ik ook m’n lieve vriendinnen Tanja en Rosette ontmoeten, als wij zo in gezelschap zijn dan wordt deze meestal gevuld met 2x het aantal personen . Zo jammer… Tanja had geen vervoer, auto in de garage volgens mij gesaboteerd door haar man (nee hoor, dit is een grapje hihi) en Rosette was aan het breien op de skilatten. Maar Tanja bleef “standby” met haar telefoon om de bestellingen door te geven hahaha… en live verslag van mij natuurlijk.

Vluchtig schreef ik nog naar die lieve Ingrid van weblog “My Day” of ze ook ging en werd zaterdagmiddag gebeld door haar dat ze graag meewilde en eindelijk na een jaar mailen zagen we elkaar eens “live”.
Bij ons thuis hadden we afgesproken en reden we gezellig samen naar de handwerkbeurs waar Erna ons zou opwachten.Maar eerst mocht ik deze heerlijke presentjes openmaken wat Ingrid zelf had gemaakt, nou dat werd weer gillen natuurlijk!
Een prachtige “punt” hanger van vilt met hartje waar een gezellig plantje met mooie bloemen in zat en dat flesje… die is ook absoluut aan mij besteed. Ik weet het al dat jullie raden waarom, de overheerlijke chocolaatjes die erin zaten. Toen ik deze foto maakte was dit leuke flesje helemaal gevuld, kon het niet laten om er steeds weer eentje op te eten. Ze smaken grandioos!
Super bedankt lieve Ingrid voor deze warme en mooie attentie van jou.Met lieve Erna van weblog “Scotland and Stitching” had ik al druk contact omdat ik haar weer zou zien na 3 jaar.
Onze eerste ontmoeting was in de stand van Tammy’s Treasures met hele mooie merklappen van 3 jaar geleden ook op de handwerkbeurs en sindsdien zijn we met elkaar zo leuk bevriend per mail want het bleef maar bij die ene ontmoeting. Leek me dus weer enig om elkaar weer te zien!
Vergeet nooit meer wat ze aan me vroeg: “bent u van de organisatie of handwerkt u ook”, geweldig nietwaar, sommige mensen zoeken de hobby handwerken helemaal niet achter mij. Totdat ik er te enthousiast over wil vertellen, trek daar nog maar een paar uurtjes vooruit hahaha…

Aangekomen om 11:30uur (geloof ik) liepen we de hal binnen waar het evenement zich voltrok, ja hoor bij het zien van de 1e stand weer heerlijk GILLEN!
En bij de volgende en de volgende….

Je zag de foto’s hierboven al, Ingrid en Erna gespot onder het kopen… stop het maar heerlijk in die tasjes.
Ze gaven de aftrap al, ik kon mijn koopwoede niet meer beheersen losgelaten in de snoepwinkel hihihi…. ga maar gezellig mee…

Leuke linten, applicaties enz. bij deze leuke dames van het parelparadijs.nl
Echt zo leuk!! En zie je dat leuke linten kastje links, vond het zo jammer dat het niet pastte in mijn trolley...


De handwerksite.nl ook aanwezig en wederom hartelijk ontvangen door moeder en dochter!
Natuurlijk de nieuwste Tilda stoffen gekocht uit die heerlijke mand wat je ziet, alsof ik nog niet genoeg had…


Is het nog geen tijd voor thee of koffie Ingrid….?

Wat een gebreide theemutsfeest hier, gebreid door Charlotte Hensen.

Leuk serveren straks op de buitentafel in de zon… mmmm.

Of op een gezellige Paastafel...

Atelier Bep, alleen maar kreten ooooohhhh en aaaahhhh waren er te horen.
Moest even Bep zoeken want ze had het zo druk aan de stand samen met haar mooie dochter Anna.
Mijn “shopping trolley” had ik al goed opgesteld om te vullen met aankopen van Bep, zie je ‘m rechts!

Maar Ingrid, Erna en ik hadden even een break nodig want Bep stond tegenover het restaurant plein. Al wandelend op weg naar koffie en lekkers werd ik door een hele vriendelijke dame gevraagd of ik Cindy was… Waarop ik luid uit riep: “Elly”?
Jaaaaaa, die ontzettende creatieve Elly van de weblog “My everydaythings” was er ook.
Wat LEUK dat we elkaar hier allemaal zo treffen. Kom zo terug zei ik tegen haar we gaan even wat lekkers halen…

Met z’n drietjes stonden we voor deze koelvitrine te kijken… vind je het niet vreselijk hahaha… Hoe konden ze deze vitrine zo opmaken, gezonde groene appels met heerlijke taartjes…

Erna en Ingrid lachten me al toe...
Ja, vul maar in wat ik heb genomen. Inderdaad zo’n lekker chocolade taartje, JAMMIE.

En zo schoven we gezellig aan bij Elly en haar tante Corrie, twee bijzondere en enorme leuke en lieve mensen. We raakten niet uitgesproken over elkaars blogs en hoe we elkaar maar steeds blijven inspireren.

De aankopen werden heerlijk uitgestald, ontzettend veel en hard gelachen (heel goed voor de buikspieren) en geshowd aan elkaar. Zit er wel te stralend bij hé hahahah....Terug naar de stand van Atelier Bep en kijk daar stond Anna al klaar met mijn aankopen op een presenteerblaadje, geweldig hé hahah… hop en dat schoof zo in mijn trolley!
Daarnaast Nenne design, even een aankoop voor Tanja doen en even gezellig bij Liesbeth van Crownstitches “gehangen”.Ja en toen kwamen we aan bij Eusje Wel
Ontzettende leuke en gezellige eerste kennismaking met deze hartelijke vrouw Eusje (2e van links), wat een prachtige stand! Ik kende haar alleen van haar weblog en site, maar in het echt is ze veel leuker hahaha… We bleven maar honderduit praten, was helemaal betoverd door al die leuke lapjes, hebbedingetjes teveel om op te noemen.
Een ontzettend leuk patroon voor een eierwarmer gekocht met mooie ouderwetse kopwasknijpers voor mijn lintjes en een lapje.
Werd ontzettend goed geholpen door haar leuke dochter (1e van links) en ze pakte mijn aankopen ook heel leuk in. Zo leuk ingepakt dat ik het zonde vind om uit te pakken.
Totdat Eusje vertelde je hebt nog een half uur, HELP riep ik tegen Ingrid hoe gaan we dat doen.

Met z’n drietjes zijn we nog snel op een borduurstand afgestormd, maar had mezelf echt in bescherming genomen en alle leuks daar nog maar even laten liggen… pfffff.
De bodem van m’n portemonnee was al in zicht, zakgeld van mijn man bijna op hihi en moest mezelf bedwingen om niet naar de pinautomaat toe te stappen voor het verschroeien van m'n pinpas.
Waarom,…. kijk zelf maar heb genoeg voor een jaar bezigheidstherapie hahaha….

Ik zeg maar niets...


Blijf maar even stil...

Jammer dat er altijd weer zo’n afscheid moet komen na zo’n heerlijke grandioze en gezellige dag met alle lieverds ook die lieverds die niet zijn genoemd, zo ENIG dat ik ze heb gesproken en ontmoet.
Des te meer kijk ik nu al reikhalzend uit naar een volgende ontmoeting… Dank vanuit mijn hart voor jullie bijzondere gezelschap en mede dankzij jullie was het voor mij een fantastische dag geworden!

I am very sorry that I cannot translate this post in English because it is too much.
It is a post all about a visit of a handcraft exhibition where I meet and greet lovely webloggers and people who mail to me.
I can only say that it was a fantastic day for me and I cherish it so much! I think the pictures are speak for themselves to tell you my story of this day…

♥♥ Good friends are like quilts, they never lose their warmth, With love, Cindy♥

18 opmerkingen:

brocante roos zei

Wat een leuke post. Zo zien we de dames "achter" hun Blogs, leuk om kennis te maken. Zo te horen was het een dag met een gouden randje en met zoveel leuke aankopen kun je nog extra lang nagenieten.

Fijn weekend,

Lieve groet Marjan

Bonjade zei

Ohhhh Cin dat ziet er gezellig uit zeg....dat was zeker je dagje wel.
En wat ben je super verwend door Ingrid..zo mooi.
Het leukste vind ik nog dat ik je nu eens 'live' zie.... en precies zoals ik me had voorgesteld.
Lief,vrolijk spontaan......
Hier kun je vast nog heerlijk lang van nagenieten dit dagje. Enne, gelukkig heb je de foto's nog.
Fijn weekend lieve Cin

Mayflower zei

Hoi Lieve Cindy, ik ben er even voor gaan zitten hoor hihi, wat een heerlijk verhaal over de handwerkbeurs, als een kind in een snoepwinkel voelde jij je vast en wat een bijzondere en leuke ontmoetingen. Prachtig je foto's en leuk je ontmoeting met Elly en Ingrid, die ik nu ook van gezicht ken, wat zijn jullie een leuke vrouwen. Je kan voorlopig uit de voeten met al je creativiteit met zoveel prachtige stofjes en andere spulletjes. Wat ben je toch een heerlijk mens Cindy, ik geniet altijd van je leuke posten en je berichtjes waar altijd zoveel enthousiasme vanuit gaat, bedankt daarvoor.
Ik wens je een heel fijn weekend toe.
Lieve groet, Mea

Erna zei

Hoi Cin wat een leuk verslag hahahah ik heb genoten ,precies zoals het was.Hoop je snel weer te zien.
Liefs en kussss
Er

Marion zei

Wat een leuke post om te lezen zeg. En wat heb je een leuke dingen gekocht, daar kan je verlopig heel wat knutseluurtjes in kwijt.
Leuk om ook medebloggers tegen te komen.
Veel plezier met je aankopen!!
groetjes marion

Anoniem zei

Wat een heerlijk verslag heb je gemaakt, en zo herkenbaar allemaal!
Ik ben ook naar de handwerkbeurs geweest, met dochter, 2 kleindochters en quiltvriendin, wat een geweldig inspirerend evenement is het toch, ik kijk al weer uit naar de volgende beurs!
Je hebt prachtige aankopen gedaan en ik ben benieuwd wat je nu weer allemaal voor moois gaat maken!
Fijne dag, Margreet

Muggensteekjes zei

Hoi lieve Cindy,
oh meid, als ik dit weer zo zie zou ik willen dat er binnenkort weer zo'n handwerkbeurs is, wat was het toch gezellig met z'n allen. Leuk hoor hoe je ons allemaal op de foto hebt vastgelegd. En wat lief dat je mijn kadootjes ook zo mooi in een collage hebt verwerkt. Het creatieve dagje met je nichtje is zo te zien een heel groot succes geweest en geef haar maar een heel! groot compliment voor het speldenkussen wat ze maakte, knap hoor! Nou meis, geniet nog lekker van je zondag en hoop gauw weer van je te horen. Liefs, Ingridxxx.

paula zei

Ik geloof graag dat jullie een super gezellige dag hebben gehad .Je hebt allemaal mooie dingen gekocht waar je vast veel plezier mee zult hebben ,ben benieuwd naar de eindresultaten .
fijen zondag verder en groetjes Paula

Splashes of Pink and Mint zei

Wat was het toch super hè... zucht...!!! Ik geniet weer helemaal na na het lezen van jouw heerlijke, uitgebreide verslag!!!! Volgens mij zat jouw sleurtasje behoorlijk vol dame, hahaha!!! Weet je dat ik nog getwijfeld heb om er ook eentje mee te nemen? Leek me wel handig, maar ik was bang dat ik iedereen van z'n sokken zou rijden met dat ding. Owww.... heerlijke aankopen allemaal hoor, we kunnen voorlopig wel weer vooruit (?????). Ik heb nou al zin in de volgende beurs, ben helemaal verslaafd!
Oh, en... ik wist niet dat ze ook appels verkochten, dan had ik die natuurlijk genomen ipv dat overheerlijk, zalige, niet te versmaden gebakje, woehahahahahaha!!!!!!!!!!
Nou, het was helemaal super om je ontmoet te hebben, net als Ilona en Erna.
Dikke kus van mij!

Miss Marple zei

Ik kan het me helemaal voosrtellen hoe leuk het is gelijkgezinde te leren kennen. Ooooh, en al die mooie schatten die je bemachtigt hebt. Ik kan het bijna niet afwachten om te zien wat je ermee gat doen.
Een hele fijne week - Irma

Unknown zei

Nou ja, ik heb je een paar keer gezien op de beurs in Zwolle, maar ja, ik wist niet dat jij het was. Iedere keer als ik je daar in Zwolle weer zag, was je aan het bellen:))

Simone zei

Wat een heerlijke aankopen allemaal!!! Jammer dat ik zaterdag in Zwolle was.... Ik ben vrijdag ook nog naar Stoffenspektakel in Apeldoorn geweest, moest helaas weer op tijd naar huis en heb daardoor veel te weinig gekocht! (ik kon niet kiezen...)
Hugs, Simone

Heidi zei

Hallo Cindy! Wat een gek idee dat ik je misschien voorbij heb gelopen op de handwerkbeurs want ik was er ook op zondag. Ik ben met een volle tas thuis gekomen.

En dan je dag met Laura! Wat gezellig en wat ben je een lieve tante. Z'n dag vergeet ze nooit meer. Toevallig zei een quiltvriendin dat er een stoffenmarkt in Barneveld was maar wist niet waaneer. Ik zie dat je veel leuke stofjes hebben kunnen vinden.

Hugs en groetjes ~
Heidi

ETT RÖTT MONOGRAM zei

Hallo Cindy. I can see that you hade a fanny meeting white your friends. But i cant understand the words. Lovely buttons.
Have a nice evening
Hugs
AnnaMaria

bep zei

Hoi Cindy ,wat heerlijk op zijn Cindy's verslag heb je er weer van gemaakt,op de handwerkbeurs maak je er een echt feestje van.Aan mij kun je duidelijk zien dat het de derde dag was,
groetjes van mij en een knuffel,Bep

GRANNY'S HOUSE zei

Wat heb je mij laten genieten van jou bezoek aan de handwerkbeurs, of ik er zelf bij was, zo gezellig en die aankopen van je.............zucht............wat een rijkdom, ik ga nog even opnieuw de foto's bekijken.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Hoi Cindy,

Wat grappig...ik zit jouw verslag te lezen van de handwerkbeurs...zie je foto en denk : ja...ik heb je gezien!
Ik was er ook zondag,maar koop nooit zoveel ( heb nog genoeg liggen ;-) )

Groetjes,Marianne

Ineke Original zei

Mensenlief! Naar welke beurs zijn jullie geweest? Dit is nieuw voor mij.
Ziet er allemaal prachtig uit. Ik kan nog niet quilten, maar wil het wel gaan doen, maar waar moet ik beginnen?
veel liefs,
Ineke

Related Posts with Thumbnails