zondag 9 januari 2011

“Creative start…”

Mmmmm wat een heerlijk gevuld mandje!
Afgelopen dagen staat dit mandje met mijn favoriete kleuren op tafel.
Lekker uitpakken, matchen met elkaar, gewoon even “spelen” hahahah…. ja sorry, dat is voor mij echt een genietmoment, wees gerust voor de rest gaat alles goed met mij…

Mmmmm what a basket how “delicious” filled with fabrics!Last few days, this basket is standing on my table with all my favorite colors in it.So lovely to unpack those fabrics, matching with it, just nice "playing" hahahah…
I am sorry, that's really an enjoyable moment for me, don’t worry everything is all right with me…

De komende dagen zal ik me ook bezig houden met deze stofjes, had weer een klein “Valentine” project bedacht en met de dames van de quiltbee en nog twee hele lieve vriendinnen hebben we een start gemaakt.
Inmiddels heb ik deze al af maar dat ga je later zien en is een kado voor een hele lieve Valentine….

The coming days I will also deal with these fabrics, I had created another little "Valentine" project and we made a start with the ladies of the bee and two lovely girlfriends of mine.Meanwhile I have finished this project but you can see that later, it’s a gift for a very sweet Valentine ....

Met deze stofjes heb ik mezelf bezig gehouden vanaf de Kerst….
Was meteen verliefd geworden op deze prachtige stofjes die ik samenstelde op de wederom gezellige kerstzondag van atelier Bep eind november 2010.
Mmmmmm…. en slaak lieve zuchten bij het zien van deze intense warme winterse kleuren.
Kunnen zo van een heerlijke taart zijn met de omschrijving als heerlijke vanille met witte room, chocoladebruin en een vleugje oudroze van de peperbes, weer even mmmm….
Ben er heerlijk mee aan de slag gegaan om er een mooie winter tafelkleedje van te maken voor ons “winterhuis”.

With these fabrics I kept myself busy from Christmas ....Immediately I fell in love with these beautiful fabrics that I match together on the cozy Sunday Christmasday at the atelier of Bep which I visit in November 2010. Mmmmmm .... I only can give sweet and dear sighs when I see those intense warm winter colors.Those colors are like a delicious cake with the description as delicious vanilla with cream, chocolate brownies and a spark of an old pink rose pepper berry, mmmm…. again dear sighs.Started so cozy with the fabrics for to make a nice winter tablecloth for our "winter home".

Te simpel voor woorden, blokken van 10 x 10cm met de hand aan elkaar gezet maar ik geniet van dit resultaat…
Deze week probeer ik dit heerlijke winterse “snoeptaartje” af te kunnen maken.

Too simple for words, blocks of 10 x 10cm patch together by hand but I enjoy this result so much...This week I try to finish this delicious "sweet winter cake".

Ken je deze nog, de rozenkrans quilt…

Do you remember this one, the roses wreath quilt…

Begon in mei 2010 om geloof ik zo'n 220 blokjes aan elkaar te zetten.

I Began in May 2010 I believe to patch 220 pieces together.

Altijd zo gezellig in gezelschap met deze dame die het wel heerlijk vond om zichzelf erop te poetsen.

Always so cozy in company with this lady who loved to clean herself on my patchwork.


Zo gaat het ongeveer worden…, het word weer tijd om deze rozenkrans quilt op te pakken om het met de lente hopelijk af te hebben.

So I believe it will be something like this..., it's getting time to pick up this quilt project and hopefully I finished it at the time of spring.

Heb er weer zin in zo nu en dan gezellig patchen met een heerlijk winters zonnetje en lekker warm bij de kachel in deze wintermaanden.

I'm looking forward again for quilting cozy so now and then with the winter sunshine on my back and warm by the fire in the following winter months.

♥♥ Warm winterliefs van Cin ♥♥

♥♥ Warm winter love from Cin ♥♥

27 opmerkingen:

Pink Princess zei

OEI wat mooi allemaal. Die kleuren zijn om van te watertanden idd :)

Liefs van Marian

wilmi zei

Wat een heerlijke stofjes allemaal Cindy, ben jaloers op jouw mandjes op de tafel ;)
En wat een werk, zo'n quilt. Ik bewonder jou geduld. Dat heb ik dus echt niet he, zo'n groot project is echt teveel voor mij. Maar ik vind het wel erg mooi!
Succes nog verder, en alvast een fijne week!
groetjes,
Wilmi

Home and Lifestyle zei

Wat wordt dat mooi...en wat heb ik een bewondering voor je geduld! Het is zo'n klus om dat allemaal met de hand vast te zetten...dat vind ik écht knap!

Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

Miranda zei

Lieve Cindy, wat is het weer even geleden dat ik bij je kwam...en wat een leuke dingetjes heb je weer geprult. Ben benieuwd wat je aan het maken ben, maar jou kennende...komt dat helemaal goed!
Dikke knuffels

jolanda zei

Wat ziet je rozenkrans quilt er prachtig uit!! Ik ben enorm benieuwd naar het eindresultaat.
Wat is het lekker hé? Om de lapjes met de hand aan elkaar te zetten op de bank 's avonds voor de tv.
liefs, jolanda

Yvonne zei

Prachtig al die kleurtjes, kan me voorstellen dat je hier helemaal warm voor loopt haha
die quilt gaat vast super worden, ohhh wat een geweldige stofjes zeg !
wens je veel plezier met patchen, quilten enz. enz.
groetjes Yvonne

Claudia Leertouwer zei

Gisteren al mijn stofjes uitgezocht. Liggen nu heerlijk op kleur in de kast. Ook ik kan daar echt van genieten!

by kuzz zei

Hey lieve Cin,
Oh wat moet jij een engelengeduld hebben....wat een lapjes. Ik zie je gewoon genieten in mijn gedachten! En hoe je dat weer schrijft... als een lekkere taart...mmmm.....nee ik hoef geen stukje deze keer..k ben net weer iets aan het opknappen van een flinke griepaanval..verstopte neus...hoesten..dus ik proef nu toch even niks maar....als mijn reukorgaan weer werkt..dan pik ik zo'n heerlijk stukje mee en nu geniet ik gewoon van je mooie plaatjes! Je hoeft je voorlopig niet te vervelen zo te zien!
Had ik je trouwens al een heel gelukkig en gezond 2011 gewenst...tis wat laat maar wel heel gemeend dus...lieve cin, ik hoop dat het weer een mooi en creatief jaar wordt en dat we nog maar lekker kunnen genieten van je mooie kunstwerken!
liefs, Erna

the cardigan-inn zei

oh, wat mooi!
Dat zijn ook echt mijn favoriete kleuren.
Groetjes, Joni

Miss Marple zei

Zucht, zoooo mooi! Dat is nou iets waar ik me nog nooit aan heb gewaagd en steeds van droom, ik heb nog een tweede leven nodig!
Een hele fijne start in de nieuwe week! - Irma

Mayflower zei

Wat heerlijk weer een post van jou te lezen lieve Cindy, ik miste je al een poosje, maar begrijp ook dat door al de feestdagen en vakantie het bloggen op een lager pitje staat.
Wat ben je weer heerlijk bezig met de mooie dingen die je altijd maakt. Wat zal je winterkleedje prachtig staan met die mooie warme kleuren en ook je rozenkrans quilt ziet er al prachtig uit, ik kijk met bewondering naar al die mooie dingen die je maakt.
Ik kan me voorstellen dat je zo blij wordt van de mandjes met al die mooie stofjes en tijdens je handwerken heb je ook nog een gezellig vriendje die toekijkt hij jij dit allemaal maakt, wat een leuke foto van poeslief.
Ik wens je een fijne week toe.
Liefs, Mea

Erna zei

Ha die Cin wat een geweldige stofjes, die kleuren....helemaal onze kleurtjs....Heb ondertussen wel ontdekt dat quilten toch echt mijn ding niet is...Er komt meer bij kijken dan ik dacht...
Tot gauw..
Liefs
Er

GRANNY'S HOUSE zei

Ik zit hier helemaal flieft te worden op jou lapjes en projectjes, wat zijn ze mooi, ik ben ook rood aan het sparen, eerst voor de red delicious, maar ik zie ook leuke andere dingen om er mee te maken, vervelend hoor om elke keer weer in stofjes te duiken en bedenken wat je ermee moet doen ;-)
Ben benieuwt hoe het er straks bij jou uitziet, zal wel mooi zijn geworden.
Dag meisje, veel plezier met je lapjes, ik heb het ook.

Groetjes
Ines

Margreet van der Werf zei

Wat een heerlijke mandjes met lapjes heb je daar. Ja, daar kan ik ook zo van genieten, eerst aaien en kijken en er daarna (heel voorzichtig) de schaar inzetten om er iets moois van te maken. Ik volg altijd je blog, alles ziet er altijd zo gezellig uit!
Fijne week, groetjes Margreet

Blue Cottage zei

Hoi hoi,
Heerlijk om je creative start te zien.
Ik heb ook weer zo'n zin.....
ware het niet dat ik momenteel verga van de pijn aan m'n handen :(
Ik sta stijf van de glucosamine maar het helpt niet echt.
Ik ben al bijna 2 jaar bezig met de blokjes van 10x10 maar ga het een dezer dagen toch maar onder de naaimachine gooien.
Nog de allerbeste wensen voor 2011.
Gr Cobi

Muggensteekjes zei

Hoi lieve Cin,
oooh meid wat heerlijk al die stofjes op je tafel,nou ik geniet met je mee hoor. En ben nu al verliefd op je rozenkrans quilt, en wat zal hij mooi zijn al hij af is. Zie hem al helemaal liggen op een mooi tafeltje of ga je hem ophangen???
Nou lieverd, hopelijk tot gauw weer.
Liefs, Ingridxxx.

quiltlodge gerda zei

Gauw afmaken die rozenkrans, want wat wordt hij MOOI!

theeleuten zei

Heerlijk die stofjes, vroeger maakte ik veel kleding..en kon uren dwalen over de lapjesmarkt en maar voelen aan de stof.....wat een geduldwerkjes zijn het die je aan het maken bent!

Veel succes, groetjes Evelien

Pierelantijntjes zei

Prachtige stofjes Cindy. Kan me helemaal voorstellen hoe fijn het is om daar een poosje mee te gaan zitten passen en meten. Wat wordt je rozenkrans quilt prachtig zeg, en het tafelkleedje in wording is ook al zo'n schitterend project! Wat mooi allemaal Cindy. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Een hele fijne week toegewenst,
liefs Ester

Sandies' Patch zei

I like both quilts but, especially the Rose wreath quilt, I like roses!
Love your cat too, they like fresh clean fabrics and enjoy 'helping' us with our creations don't they?

Thanks for sharing.

Sandie xx

Ineke Original zei

Ha Cindy! Wat gaaf! Ik heb net mijn Ster blok af. Ik heb hem wel drie keer over moeten doen, maar hij is leuk geworden.Het gaat om het resultaat! Die van jou ziet er geweldig uit. In mijn Quilt verwerk ik een paar van dezelfde stofjes als in jouw mandje. Leuk hè?! Ben helemaal weg van dat winkeltje in Putten. Ben een beetje TILDA gek.
veel plezier,
Ineke

Studio Wien-art zei

Hai Cindy,
Wat begint jouw blog toch met een super mooie collage... daar word je meteen blij van en geinspireerd. En ik ben jaloers op dat mandje met die mooie stofjes, heerlijk om daar mee aan de gang te mogen! Veel plezier ermee en ik zie graag het resultaat.
Groetjes, Corine

Hannekie(Sisterly) zei

tjee wat een werk zeg. daar heb ik echt bewondering voor. en dan met de hand???? ik had allang de naaimachine gepakt hahah. maar ik vind het prachtig.
liefs hannnie

Susan zei

Ooohhhh Cindy, wat mooi...mooi...mooi!! Wat heb jij een geduld om al dit moois in elkaar te zetten...ik heb echt bewondering voor jou creativiteit!!

Lieve groetjes van Susan.

Huis, Tuin en Quilt zei

Oh wat mooi, je rozenkrans, die staat bij mij ook heel hoog op mijn verlanglijstje om te maken, maar ik kom er maar niet aan toe...
Ik heb zoiets wel al in het klein gemaakt, in een hartvorm, erg leuk geworden vind ik zelf.
Wat is het genieten he, als je al je favoriete stofjes op tafel hebt liggen, allee al het kijken ernaar...

Groetjes Susan.

Bittan zei

Lovely quilt and a beautiful blog :-)
many hugs from
Carpe Diem Bittan

Unknown zei

Meid wat een zalige manden met stofjes....zie je al helemaal zitten.....zelfs alleen kijken geniet je al.
En dan alle ideeen die je dan krijgt....je hele hoofd vol hahaha.
Geniet er maar lekker van,en wel ehhhh al het moois laten zien he.
liefs karin

Related Posts with Thumbnails