zaterdag 10 juli 2010

“Don’t go loose it baby…!”

Ooohhh, nog minder dan 24 uur zijn we verwijderd van de FINALE van het wereldkampioenschap voetbal 2010 in Afrika!
Was zo aan het twijfelen eerst een verslag over de fairs of… ja, heb nu eerst gekozen voor de support voor ons Oranje Voetbal team.
Wat was het spannend vorige week, gegild heb ik van vreugde toen ze doorgingen naar de finale! Fantastische prestatie na 32 jaar…
Herinneringen van het Europees Kampioenschap uit 1988 komen weer helemaal naar boven, GEWELDIG.
En nu staan ons Nederlands team klaar om die wereldbeker naar Nederland te halen!

Ooohhh, less than 24 hours we removed of the final of the 2010 World Cup Soccer in Africa!Was so in doubt a first report of the fairs or... yes I make my choice for supporting for our Dutch football team.
It was so exciting last week, I screamed of joy when they went through to the finals! Fantastic achievement after 32 years...
Memories of the European Championship in 1988 come back, was so great.
And now our Dutch team are ready to take this World Cup home to the Netherlands!

 

Telkens als het reclameblok start met onze oranje leeuw en je hoort de sound van Hugh Masekela met het lied “Don’t go loose it baby…”  (klik) ben ik hardop aan het zingen, dansen en klappen!
En kan de wedstrijd beginnen…


Every time the commercial break starts with the mascot of an orange lion and you hear the sound of Hugh Masekela with the song "Do not go lose it baby ..."   (click) I am loud singing, dancing and clapPING in my hands!
And then the match begin ...

Songtekst:
A winner and a loser
A loser and a winner
Let me tell you that’s the name of the game…
and have a fair play!

Onze Siepie de kat is inmiddels al een trouwe supportster…
Our Siepie the cat is already a loyal supporter ...Wat zal het worden Spanje of Nederland, ik weet wel dat het allebei absoluut TOP ploegen zijn met een fantastische teamspirit!
ZET 'M OP, wij staan allemaal achter ORANJE! Haal die wereldcup op, tataraaatttaaaaaa…….

What will it be Spain or the Netherlands, I know that both are absolutely TOP teams with a great team spirit and already win!
COME ON, we are all behind our Dutch ORANGE soccer team! Get that World Cup home, tataraaatttaaaaaa ...


Don’t go loose it baby…, wishing you all a fair play match with much pleasure and  excitment.
May the best team WIN!
♥♥ Cindy ♥♥

13 opmerkingen:

wilmi zei

helemaal mee eens, en laten we alsjeblieft niet vergeten dat het een spel is! Duimen morgen! het zou toch wel es leuk zijn, zo'n wereldcup!

kienkele zei

Hai Cindy, ooooh wat is het allemaal spannend he, ben zo benieuwd wat het wordt morgenavond! Ik vroeg gister aan mijn neefje van vijf wat hij ervan dacht. Het antwoord`: ik hoop Nederland, maar ik denk Spanje! En ikke maar roepen, Tomas, dat wil ik helemaal niet horen. Gelachen dat we hebben!
En wat fijn dat naast mijn Buster ook jouw Siepie fan is van Oranje en van Beesie! Maar Buster graag voor Grote Beesie hoor!
Veel plezier morgenavond en dat Oranje maar moge zegevieren!
Lieve groet, Tineke

Unknown zei

AAAAANVALLUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!:)....sorry.....liet me even gaan!!!
VRaag me niet via wie ik ook alweer op je blog terecht ben gekomen maar MOET toch even zeggen dat ik TROTS ben op je Oranjegevoel;)......zo HOORT het......als WIJ het niet doen, wie dan wel he!!!

Groetjes
Lynda

Erna zei

Oh Cin, Siepie en beesie wat een mooie combinatie.Veel succes en plezier morgenavond
Liefs
Er

GRANNY'S HOUSE zei

Wij zitten morgenavond ook voor de buis, ik moet tot mijn schande bekennen dat ik niet een wedstrijd heb gezien, maar ik ben ook niet zo'n voetbalfanaat, maar morgenavond kijk ik ook, wel met een handwerkje erbij ;-))

Groetjes
Ines

Miss Marple zei

Hoehoe Cindy! Wat een opwinding, hè? Ik vindt het wel ontzettend jammer, dat ik vandaag niet in Nederland kan zijn, dat gekkenhuis, had ik graag meegemaakt! Ja, daar komen zeker herinneringen an 1988 omhoog!
Lekker de hele dag duimen en een hele spannende wedstrijd kijken met Nederland als kampioen!
Warme en zonnige groetjes - Irma

Simone zei

WHAAAAA! Siepie vreet Beessie op!!!! Ach....
Veel plezier vanavond! Zorg dat je een handwerkje onder bereik hebt, voor als de spanning je teveel wordt... ;)

jolanda zei

Nog een paar uurtjes en dan is het zover... ik ben nu al helemaal zenuwachtig!!! Nou ik weet niet eens zeker of ik wel ga kijken hoor, de halve finale zat ik al giga in de stress en dacht ik dat ik erin bleef.
Tijdens de wedstrijd was ik bezig met eten koken en precies toen ik even in m'n pannetjes keek, scoorde Nederland. Nou kan ik dat wel zien hoor (open keuken), maar ik durfde gelijk niet meer uit de keuken te komen, want het bracht volgens de jongens hier geluk wanneer ik vanuit de keuken keek. Pfffff.... moet ik zeker vanavond ook maar in de keuken gaan zitten en van een afstandje kijken hihihi.
Heel veel plezier vanavond en ik hoop dat ik je vanaf hier helemaal kan horen gillen, want dan zit het wel goed met het Nederlands elftal!!
lieve groetjes jolanda

Twa zei

Aaaach, de wedstrijd is inmiddels achter de rug en ze hebben het niet gewonnen. Ik had het ze toch zo gegund. Wat was het spannend zeg! Niet goed voor een mens hoor, al die spanningen. Ik had nog een beetje hoop op penalty's, maar vlak voor tijd scoorde de spanjaarden toch nog....... Balen zeg.....
Maar, je foto's van de poes met een beesie zijn wel heel erg leuk geworden. Wat was ze er zoet mee zeg.
Groetjes Antoinette.

Anoniem zei

Ik hou niet van voetbal,maar je poes vind ik helemaal geweldig,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

vrouw Hommel zei

Ja, het is heel erg jammer maar het is niet anders. Wij hebben met mijn ouders en vriendinnen wel een leuke avond gehad.
En ook hier speelt een zwart beest met die oranje beestjes.
groet vrouw hommel

paula zei

hoi Cindy
Bedankt voor je mooie voorbeeld van je hart een paar posten geleden .Ik had er een gemaakt en aan mijn kleindochter gegeven .Maaike vond hem zo mooi en wilde er ook een ,dus ik heb eral 2 gemaakt nu nog een derde;-)
groetjes Paula

Corina zei

Wat een heerlijke poezenfoto's, die andere kat is ook al zo leuk op haar prachtige deken.

Related Posts with Thumbnails