woensdag 17 maart 2010

"First signs of Spring..."

Ooooohhh, nee hé! Wat heb ik nou gezegd…niet zo ordinair je kippenkont laten zien!
Wat zullen ze allemaal wel niet denken, had jou toch redelijk opgevoed vorig jaar…

Ooooh, no! What did I tell you… don’t be so vulgar to show your chicken bum!
What will they all do not think, I thought that I raised you reasonably last year…



Ook nog zo brutaal met je gekakel…
You have also the audacity to cackle ...

Nog eventjes geduld, je mag van het weekend weer naar buiten en weer lekker op stok!
Sorry lieve mensen voor dit onfatsoenlijk gedrag, één van de dames van de Cackle Club heeft met dit mooie weer de lente in haar bol gekregen…

Wait a while yet, you can come out of the weekend with this nice weather! Sorry dear people for this indecent behavior, one of the ladies of the Cackle Club has already a spring feeling in her head she get it from the beautiful spring weather...

♥♥ Happy Spring greetings to all of you enjoy your lovely day, Cindy ♥♥

zaterdag 13 maart 2010

“Part 2, Cinderella continues to fill my shopping trolley…”

Er verschijnt een hele grote lach op mijn gezicht van oor tot oor nu ik ook dit verslag schrijf…
De leuke handwerkbeurs in Zwolle stond me nog te wachten om deze ook te bezoeken of moet ik schrijven “bekopen” hahaha…
Had al mail en sms verkeer om lieve bloggers en mailers te ontmoeten. Zo zou ik ook m’n lieve vriendinnen Tanja en Rosette ontmoeten, als wij zo in gezelschap zijn dan wordt deze meestal gevuld met 2x het aantal personen . Zo jammer… Tanja had geen vervoer, auto in de garage volgens mij gesaboteerd door haar man (nee hoor, dit is een grapje hihi) en Rosette was aan het breien op de skilatten. Maar Tanja bleef “standby” met haar telefoon om de bestellingen door te geven hahaha… en live verslag van mij natuurlijk.

Vluchtig schreef ik nog naar die lieve Ingrid van weblog “My Day” of ze ook ging en werd zaterdagmiddag gebeld door haar dat ze graag meewilde en eindelijk na een jaar mailen zagen we elkaar eens “live”.
Bij ons thuis hadden we afgesproken en reden we gezellig samen naar de handwerkbeurs waar Erna ons zou opwachten.



Maar eerst mocht ik deze heerlijke presentjes openmaken wat Ingrid zelf had gemaakt, nou dat werd weer gillen natuurlijk!
Een prachtige “punt” hanger van vilt met hartje waar een gezellig plantje met mooie bloemen in zat en dat flesje… die is ook absoluut aan mij besteed. Ik weet het al dat jullie raden waarom, de overheerlijke chocolaatjes die erin zaten. Toen ik deze foto maakte was dit leuke flesje helemaal gevuld, kon het niet laten om er steeds weer eentje op te eten. Ze smaken grandioos!
Super bedankt lieve Ingrid voor deze warme en mooie attentie van jou.



Met lieve Erna van weblog “Scotland and Stitching” had ik al druk contact omdat ik haar weer zou zien na 3 jaar.
Onze eerste ontmoeting was in de stand van Tammy’s Treasures met hele mooie merklappen van 3 jaar geleden ook op de handwerkbeurs en sindsdien zijn we met elkaar zo leuk bevriend per mail want het bleef maar bij die ene ontmoeting. Leek me dus weer enig om elkaar weer te zien!
Vergeet nooit meer wat ze aan me vroeg: “bent u van de organisatie of handwerkt u ook”, geweldig nietwaar, sommige mensen zoeken de hobby handwerken helemaal niet achter mij. Totdat ik er te enthousiast over wil vertellen, trek daar nog maar een paar uurtjes vooruit hahaha…

Aangekomen om 11:30uur (geloof ik) liepen we de hal binnen waar het evenement zich voltrok, ja hoor bij het zien van de 1e stand weer heerlijk GILLEN!
En bij de volgende en de volgende….

Je zag de foto’s hierboven al, Ingrid en Erna gespot onder het kopen… stop het maar heerlijk in die tasjes.
Ze gaven de aftrap al, ik kon mijn koopwoede niet meer beheersen losgelaten in de snoepwinkel hihihi…. ga maar gezellig mee…

Leuke linten, applicaties enz. bij deze leuke dames van het parelparadijs.nl
Echt zo leuk!! En zie je dat leuke linten kastje links, vond het zo jammer dat het niet pastte in mijn trolley...


De handwerksite.nl ook aanwezig en wederom hartelijk ontvangen door moeder en dochter!
Natuurlijk de nieuwste Tilda stoffen gekocht uit die heerlijke mand wat je ziet, alsof ik nog niet genoeg had…


Is het nog geen tijd voor thee of koffie Ingrid….?

Wat een gebreide theemutsfeest hier, gebreid door Charlotte Hensen.

Leuk serveren straks op de buitentafel in de zon… mmmm.

Of op een gezellige Paastafel...

Atelier Bep, alleen maar kreten ooooohhhh en aaaahhhh waren er te horen.
Moest even Bep zoeken want ze had het zo druk aan de stand samen met haar mooie dochter Anna.
Mijn “shopping trolley” had ik al goed opgesteld om te vullen met aankopen van Bep, zie je ‘m rechts!

Maar Ingrid, Erna en ik hadden even een break nodig want Bep stond tegenover het restaurant plein. Al wandelend op weg naar koffie en lekkers werd ik door een hele vriendelijke dame gevraagd of ik Cindy was… Waarop ik luid uit riep: “Elly”?
Jaaaaaa, die ontzettende creatieve Elly van de weblog “My everydaythings” was er ook.
Wat LEUK dat we elkaar hier allemaal zo treffen. Kom zo terug zei ik tegen haar we gaan even wat lekkers halen…

Met z’n drietjes stonden we voor deze koelvitrine te kijken… vind je het niet vreselijk hahaha… Hoe konden ze deze vitrine zo opmaken, gezonde groene appels met heerlijke taartjes…

Erna en Ingrid lachten me al toe...
Ja, vul maar in wat ik heb genomen. Inderdaad zo’n lekker chocolade taartje, JAMMIE.

En zo schoven we gezellig aan bij Elly en haar tante Corrie, twee bijzondere en enorme leuke en lieve mensen. We raakten niet uitgesproken over elkaars blogs en hoe we elkaar maar steeds blijven inspireren.

De aankopen werden heerlijk uitgestald, ontzettend veel en hard gelachen (heel goed voor de buikspieren) en geshowd aan elkaar. Zit er wel te stralend bij hé hahahah....



Terug naar de stand van Atelier Bep en kijk daar stond Anna al klaar met mijn aankopen op een presenteerblaadje, geweldig hé hahah… hop en dat schoof zo in mijn trolley!
Daarnaast Nenne design, even een aankoop voor Tanja doen en even gezellig bij Liesbeth van Crownstitches “gehangen”.



Ja en toen kwamen we aan bij Eusje Wel
Ontzettende leuke en gezellige eerste kennismaking met deze hartelijke vrouw Eusje (2e van links), wat een prachtige stand! Ik kende haar alleen van haar weblog en site, maar in het echt is ze veel leuker hahaha… We bleven maar honderduit praten, was helemaal betoverd door al die leuke lapjes, hebbedingetjes teveel om op te noemen.
Een ontzettend leuk patroon voor een eierwarmer gekocht met mooie ouderwetse kopwasknijpers voor mijn lintjes en een lapje.
Werd ontzettend goed geholpen door haar leuke dochter (1e van links) en ze pakte mijn aankopen ook heel leuk in. Zo leuk ingepakt dat ik het zonde vind om uit te pakken.
Totdat Eusje vertelde je hebt nog een half uur, HELP riep ik tegen Ingrid hoe gaan we dat doen.

Met z’n drietjes zijn we nog snel op een borduurstand afgestormd, maar had mezelf echt in bescherming genomen en alle leuks daar nog maar even laten liggen… pfffff.
De bodem van m’n portemonnee was al in zicht, zakgeld van mijn man bijna op hihi en moest mezelf bedwingen om niet naar de pinautomaat toe te stappen voor het verschroeien van m'n pinpas.
Waarom,…. kijk zelf maar heb genoeg voor een jaar bezigheidstherapie hahaha….

Ik zeg maar niets...


Blijf maar even stil...

Jammer dat er altijd weer zo’n afscheid moet komen na zo’n heerlijke grandioze en gezellige dag met alle lieverds ook die lieverds die niet zijn genoemd, zo ENIG dat ik ze heb gesproken en ontmoet.
Des te meer kijk ik nu al reikhalzend uit naar een volgende ontmoeting… Dank vanuit mijn hart voor jullie bijzondere gezelschap en mede dankzij jullie was het voor mij een fantastische dag geworden!

I am very sorry that I cannot translate this post in English because it is too much.
It is a post all about a visit of a handcraft exhibition where I meet and greet lovely webloggers and people who mail to me.
I can only say that it was a fantastic day for me and I cherish it so much! I think the pictures are speak for themselves to tell you my story of this day…

♥♥ Good friends are like quilts, they never lose their warmth, With love, Cindy♥

“Cinderella filled my shopping trolley but not with shoes...”

Afgelopen weken verzachtte ik mijn “huisarrest” door te kijken naar dit heerlijk gevulde mandje!


Als je man “Daffy Duck” sokken (zo fout hihi) aantrekt die nog ergens achter in de sokkenlade lagen omdat alle sokken in de wasmand lagen. En je dochter steeds roept “mam, heb je mijn nieuwe broek al gewassen”. Of als je steeds maar zegt “nu is het tijd voor een heerlijke lente schoonmaak in huis” en dan graag je huis in lentesferen wilt hullen maar
je kan niet op de zolder bij je deco kratten van de “Lente”, dan is er toch wat aan de hand…(vooral nu niet hardop lachen)
Dus was even heel streng voor mezelf na de leuke voorjaarsvakantie en mocht even niet meer bloggen, resultaat is er bijna… Ik zeg bijna, de “wegen” zijn weer begaanbaar in huis (wat moeten jullie wel niet denken hahaha) ik kan bij m’n deco “Lente” kratten.
Maar ik kwam er afgelopen donderdag achter dat Pasen al over 3 weken gezellig komt.
Iiieeeekkksss, dus nu zet ik mijn turbo aan en ga heel hard aan de slag! Dacht toch dat het pas halverwege April was.

Past weeks I softened my "house arrest" by watching this lovely filled basket!When your husband put some "Daffy Duck" socks on (so wrong hihi) what he found somewhere in the back of the socks drawer because all his socks were in the clothes basket. And your daughter always calls "Mom, did you've already washed my new pants. Or if you constantly saying "now is the time for a wonderful spring cleaning in home and become happy for to wrap your house into spring spheres but on the attic you can not pull out your deco crates of the "Spring", there is a problem going on... (please do not laughing out loud) So I was very hard on myself after the great spring holiday and could not blogging here, result is almost ready... I say almost, the "roads" are passable again in house (I am so embarrassed what must you think of me now? Hahaha) and I can reach for my deco "Spring" crates. But I found out last Thursday that happy Easter is already over 3 weeks.Iiieeeekkksss, so now I put my turbo on and go very hard to work! Thought it was mid April.


De voorbereiding voor “Lente” had ik al getroffen door in het laatste weekend van de voorjaarsvakantie heerlijk te gaan shoppen met… (let op: dit wordt een lang verslag, heb nogal veel in te halen sorry)

The preparation for "Spring" I had already done that in the last weekend of spring holiday and go for shopping with... (note: this is a long report, have quite a lot to catch up sorry)



Mijn nichtje Laura, voor haar verjaardag heb ik als kado een dagje uit gepland met haar tante “Titie”… (zo noemt ze me liefkozend)
Heerlijk naar de stoffenspektakel in Barneveld geweest en dol geworden van alle leuke lapjes. Daarna een lekkere hamburger gegeten bij de McDonald’s met z’n twee en zo kwamen we bij tante “ Titie” thuis bepakt en bezakt.
Wij hulden ons met de aankopen maar… Laura houdt ook zo heerlijk van creatief zijn net als haar tante en zo had ik nog een verrassing voor haar.


Met haar uitgekozen stofjes had ik bedacht om samen een leuke speldenkussen van Tilda te maken, want die had ze nog niet. En ja, wat moet een handwerkster nou zonder speldenkussen dat is min of meer een vereiste hahaha…

My niece Laura, for her as a birthday gift I was planning a day out with her aunt "Titie" ... (so she call me nicely)We go to a great fabric spectacle market in the town of Barneveld and we become very crazy of all the cutest fabrics. Then we ate a delicious burger at McDonald's with the two of us and so we arrived at home of Aunt "Titie, with so many bags.We wrapped ourselves with the purchases we’ve bought... Laura loves also to be creative just like her auntie and I had another surprise for her.With her chosen fabrics I thought it will be nice to make together a nice pin cushion of Tilda, she don’t have a pin cushion yet . And yes, as a handcrafter you can’t craft without a pincushion that is almost a requirement ... hahaha


Met roodgloeiende wangetjes presenteerde ze haar zelfgemaakte Tilda speldenkussen en het resultaat mag er absoluut zijn! Zo goed, mooi gemaakt en leuk om te zien, maar zei ze tegen mij… "waarom een speldenkussen als ik nog niet eens spelden hebt, leen ze altijd van mama (mijn zusje)?"
Jaaaa, daar had tante “Titie” natuurlijk voor gezorgd en gaf haar deze harten speldjes als verrassing kado.


"Oooohhhh" riep ze luid uit en heb ik een heerlijke dikke knuffel en smakkerd gekregen van mijn lieve nichtje Laura en ben heel trots op haar van wat ze gemaakt heeft.
Maar nog leuker is dat we samen een hele mooie, gezellige en bijzondere dag hebben beleefd!

With glowing red cheeks she presented her homemade Tilda pin cushion and the result is absolute stunning! So good, beautiful and so cute to see, but she told me... why a pincushion if I do not even have pins, I always borrow it from my mom (my sister)?Yes Auntie "Titie" knows and I gave her heart pins as a surprise gift.Oooohhhh she shout out loud and I get a great big hug and kiss from my dear niece Laura and I’m so very proud of her for what she has made.But even better is that we have experience a beautiful, fun and special day together!


Op naar deel 2, Cinderella blijft mijn trolley vullen….
On to Part 2, Cinderella continues to fill my shopping trolley....

(oef, what a delicious picture... mmmm)

woensdag 10 maart 2010

"Sending you a postcard..."

Stuur even een klein postkaartje naar jullie allemaal…
Om jullie ontzettend hartelijk te bedanken voor alle lieve en mooie reacties die ik ontvang op mijn posten en per mail!
Ik koester het enorm, word er soms verlegen van, zo hartverwarmend.

Was even streng voor mezelf om niet te bloggen en moest echt even de nodige dingen doen, maar aankomend weekend wordt het tijd voor een leuk verslag…

De lente is onderweg,

Sending to you all a small postcard...To thank you all very much for all the lovely and beautiful comments I receive on my posting, and mail! I cherish it so greatly, I become so shy because all the comments are so heartwarming.Was very strict to myself to not blogging and had to do the necessary things, but next weekend is time for a nice report...Spring is on its way,

Until then...

♥♥ Spring greetings from Cindy ♥♥

Related Posts with Thumbnails